Любомир Жила | 3 Квітня 2014, о 16:26 |
---|---|
Користувач |
Порадьте зовнішню звукову карту USB для якісного відтворення звуку та можливістю побутового запису через стерео-вхід (L+R). Бюджет - приблизно 2000 грн. Якому живленню надаэться перевага: від напруги чи USB? |
Nik0729 | 3 Квітня 2014, о 19:19 |
Користувач |
На той бюджет і можливості, що ви вказуєте є досить не поганий варіант (на мою думку :-) ) - зовнішній звуковий інтерфейс Focusrite Scarlett 2i2. Недавно (в грудні минулого року) придбав собі такий, цілком задоволений роботою цього апарату. Тоді він мені обійшовся у 1579 грн. + 23 грн. за пересилку Новою поштою. Звуковуха має два інстументальні/мікрофонні входи з передпідсилювачами і регуляторами рівня сигналу зі світлодіодною індикацією рівня сигналу , "фонтомне" живлення для мікрофонів, два виходи, вихід для навушників + режим прямого моніторингу, живлення по USB. Як на мене то живлення по usb зручніше. Детальніше можете глянути за адресою: http://portativ.ua/product_92050.html Маю надію що відгук буде корисний :-) . |
Любомир Жила | 8 Квітня 2014, о 14:25 |
Користувач |
Спасибі. Кожен вхід можна використовувати на стерео-джек, чи це мається на увазі два окремих моно-входи? Читав, якщо ручку "монітор" даєш до кінця, відчувається фон..це правда? |
Любомир Жила | 8 Квітня 2014, о 15:40 |
Користувач |
Як на рахунок ESI U24 XL? http://portativ.ua/product_92290288.html Відгуки неоднозначні. Важливо, щоб був приємний м'який бас, незасмічена середина, якісний верх |
Yulianovich | 9 Квітня 2014, о 05:31 |
Користувач |
Щоб це реалізувати потрібна акустика ціною в кілька тисяч доларів. Та і весь тракт потрібен якісний і дорогий. Від карти тут найменше залежить. |
pete fedyshyn | 9 Квітня 2014, о 11:00 |
Користувач |
Варто тільки зрозуміти, що коефіцієнт нелінійних спотворень мікшерів, підсилювачів це соті і тисячні долі відсотка, а акустики - відсотки. Але є друга сторона медалі, на якісний тракт з хорошою акустикою запустити мп3 і ....... рак вуха. |
pete fedyshyn | 9 Квітня 2014, о 11:01 |
Користувач |
|
Володимир Матвійчук | 9 Квітня 2014, о 11:19 |
Модератор |
м'який бас, незасмічена середина, якісний верх Якщо карта таке робить - треба її негайно викинути :) Звукова карта не повинна спотворювати сигнал. |
Любомир Жила | 9 Квітня 2014, о 14:54 |
Користувач |
Людоньки, а можна по темі? Я розумію все..сам люблю помудрувати, але можна по ділу? приклади конккретних моделей? плюси-мінуси? ваш особистий досвід у користуванні тою чи іншою картою? Давайте не зациклюватися на коментуванні певних фраз. Якщо цитата м'який бас, незасмічена середина, якісний верх дратує, можу забрати її без проблем |
Любомир Жила | 9 Квітня 2014, о 15:00 |
Користувач |
Конкретніше. Станом на зараз розглядаються такі 3 варіанти: ESI - U24 XL ; Focusrite Scarlett 2i2; M-Audio Audiophile USB |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти