Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Вибір зовнішньої звукової карти до ноутбука
Вибір зовнішньої звукової карти до ноутбука

Порадьте зовнішню звукову карту USB для якісного відтворення звуку та можливістю побутового запису  через стерео-вхід (L+R). Бюджет - приблизно 2000 грн. Якому живленню надаэться перевага: від напруги чи USB?

На той бюджет і можливості, що ви вказуєте є досить не поганий варіант (на мою думку :-) ) - зовнішній звуковий інтерфейс Focusrite Scarlett 2i2. Недавно (в грудні минулого року) придбав собі такий, цілком задоволений роботою цього апарату. Тоді він мені обійшовся у 1579 грн. + 23 грн. за пересилку Новою поштою. Звуковуха має два інстументальні/мікрофонні входи з передпідсилювачами і регуляторами рівня сигналу зі світлодіодною індикацією рівня сигналу , "фонтомне" живлення для мікрофонів, два виходи, вихід для навушників + режим прямого моніторингу, живлення по USB. Як на мене то живлення по usb зручніше. Детальніше можете глянути за адресою: http://portativ.ua/product_92050.html Маю надію що відгук буде корисний :-) .

Спасибі. Кожен вхід можна використовувати на стерео-джек, чи це мається на увазі два окремих моно-входи? Читав, якщо ручку "монітор" даєш до кінця, відчувається фон..це правда?

Як на рахунок ESI U24 XL? http://portativ.ua/product_92290288.html Відгуки неоднозначні. Важливо, щоб був приємний м'який бас, незасмічена середина, якісний верх

Важливо, щоб був приємний м'який бас, незасмічена середина, якісний верх

Щоб це реалізувати потрібна акустика ціною в кілька тисяч доларів. Та і весь тракт потрібен якісний і дорогий.  Від карти тут найменше залежить.

Варто тільки зрозуміти, що коефіцієнт нелінійних спотворень мікшерів, підсилювачів це соті і тисячні долі відсотка, а акустики - відсотки.

Але є друга сторона медалі, на якісний тракт з хорошою акустикою запустити мп3 і ....... рак вуха.

м'який бас, незасмічена середина, якісний верх

Якщо карта таке робить - треба її негайно викинути :) Звукова карта не повинна спотворювати сигнал.

Людоньки,  а можна по темі?  Я розумію все..сам люблю помудрувати, але можна по ділу? приклади конккретних моделей? плюси-мінуси? ваш особистий досвід у користуванні тою чи іншою картою? Давайте не зациклюватися на коментуванні певних фраз. Якщо цитата м'який бас, незасмічена середина, якісний верх дратує, можу забрати її без проблем

Конкретніше. Станом на зараз розглядаються такі 3 варіанти:    ESI - U24 XL   ;  Focusrite Scarlett 2i2; M-Audio Audiophile USB

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти