Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Made in China чи Made in USA
Made in China чи Made in USA

А Меккі влз і китайський Меккі влз3??

Тут якраз випадок про який говорив Юра:

виробник з переїздом виробництва  перейшов на дешевшу елементну базу

До речі,має місце такий парадокс:китайські Ра500 служать вірою і правдою в людей багато років ("ПОГАНЮЧИЙ КИТАЙ").Глючність якщо і наступає,то по причині завантаження неперевіреного контенту,або маніпуляціями з ОС синта (принаймні про інші причини глючності мені не відомо).

І далі йде ІТАЛІЄЦЬ Ра800,в порівнянні з Ра500 машина на цілу голову вища (а по ціні мало не вдвічі).Італія,вона ніби не Китай,там прямі руки,суворий контроль якості все офіційно-нотаріально-ліцензійовано,але є один нюанс:Ра800також не без гріха(за що таке бабло платим?!)...Досить відомі випадки про те,що вони,ні,не глючать,а просто дохнуть від "інфаркту" -вилітає процесор і все:RIP.Схоже тенденція...

Які ваші міркування з приводу даних фактів,шановні?Чого в плані надійності посередній китаєць взуває другу після флагмана модель верхнього цінового діапазону,який,до того ж породистий італієць?

Можливо проблема в елементній базі, або є нюанси в схемотехніці (які потім у дешевшій моделі втихаря виправили). Тут сфера не лабухів, а інженерів-електронщиків та програмістів з доступом до кухні Корга. В решті решт сервісні центри тоже мають за щось жити (читай їсти піцу).

Studio, погоджуюся, тільки я би сказав, що не в елементній базі проблема. Смію припустити, що проблема саме в схемотехніці - недоробили щось в системах живлення... А потім "потихеньку" поправили. З софтом якби були трабли, то проци би не вилітали, а всі біди вирішувалися перепрошивкою.

Ну десь воно так і є... Тільки такі проблеми чомусь вирішуються за рахунок користувача...

Ну само собою - то ж такий удар по репутації для корпорації, якщо кантора признає, що зібрала лажовий апарат топової категорії!

Хлопці - ви бачили саму плату, на якій горить отой процесор? Раджу подивитись, бо половина запчастин сунь х... ту.  В Італії цієї плати не збирають - тому така фігня з тими па800.  Доречі, скуповую спалені плати від па800, звичайно що майже за безцінь! Можливо комусь мозолить очі - заберу! Забув доповнити па3х теж Італієць...

PETROWYCH, не бачили. Аналізуємо суто по словах потерпівших... А що їх готовими привозять, а італійці просто скручують в корпус? Якщо так, то я розчарований в Коргові!!!

А що їх готовими привозять, а італійці просто скручують в корпус?

Так, або зкручують китайці і тоді і Корг і Ямаха Роланд бюджетні, або італійці чи ще хтось, і тоді апарати топові. Но я думаю, що китайці могли б і склепати все в себе без проблем, - і якби була поставлена задача, щоб якісно і надійно, вони б справилися. Тут у всьому комерційна складова і маркетинг і ще дещо... 

Таки правильно - китайці вміють робити дійсно якісні речі, не гірші ніж американці та хтось інший... А от маркетингові ходи керівництва корпорацій розчаровують. Таким чином навіть топові виробники опускаються нижче плінтуса))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти