Piano Man | 12 Травня 2014, о 18:25 |
---|---|
Користувач |
Усім доброго здоров'я! Хочу записати роботу гурту на весіллі. Є пульт Саундкрафт М8 http://www.musiclife.kiev.ua/shop/mikshernyiy-pult-soundcraft-spirit-m8.html звукова карта Фокусрайт Саффайр про 14 http://www.musiclife.kiev.ua/shop/firewire-interfeys-focusrite-saffire-pro-14.html та ноутбук Делл. Чи можна усе це скомутувати для здійснення запису в умовах роботи на весіллі? Заздалегідь дякую за відповіді. |
Yulianovich | 12 Травня 2014, о 21:19 |
Користувач |
Вибачаюсь що не даю прямої відповіді на питання. Довший час мене теж "гризло" таке ж питання. Через свою алергію на компутерні девайси я пішов іншим шляхом - придбав рекордер Zoom H-1. Результат мене влаштовує. |
Piano Man | 13 Травня 2014, о 20:55 |
Користувач |
Юліанович, дякую за відповідь. Рекордер хороша штука, тільки хотілося би використати ті "девайси", які є в наявності. |
muzboss | 13 Травня 2014, о 23:46 |
Користувач |
В свій час писалися на міні-диск...Результат нас влаштовував(для прослуховування "лажі" кожного...) По-друге:ця звукова карта немає стільки входів,щоб записати весільний гурт окремо кожного.Хіба що нубук і два вокалісти.... |
Piano Man | 14 Травня 2014, о 12:19 |
Користувач |
muzboss, я й не хочу записувати кожного окремо, тому що розумію, що з даною аудіокартою це неможливо. Йдеться саме про загальний запис. |
Zh_serhij | 14 Травня 2014, о 13:14 |
Користувач |
Як варіант, можете писати звук просто з пульта, бе звукової. Вихід на пульті REC OUT зєднуєте з мікрофонним входом ноутбука і записуєтесь. |
Piano Man | 14 Травня 2014, о 13:40 |
Користувач |
Zh_serhij, дякую за такий варіант! |
Yulianovich | 14 Травня 2014, о 18:21 |
Користувач |
Розглядається варіант відтвореняя фонограм + запис, чи лише запис ? |
Piano Man | 14 Травня 2014, о 22:00 |
Користувач |
Yulianovich, тільки запис, відтворюватись фонограма буде з іншого ноутбука. В принципі я вже навіть знайшов перехідник на основі Express card для fire wire підключення. Проблема в тому, що в ноутбука, який плануємо використовувати в якості накопичувача немає слота для цієї експрес карти. Прейдеться, напевно, продавати ноутбук... |
Ismet 1983 ... | 17 Травня 2014, о 19:28 |
Користувач |
Доброго дня.Я записывался и воспроизводил всё с одного ноутбука.Просто скачайте программу adobe audition.У меня версия 1.5.Очень удобно.Можно и резать как хочешь трек. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти