Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Регулювання мікрофону в YAMAHA PSR S900
Регулювання мікрофону в YAMAHA PSR S900

В синтезаторі YAMAHA PSR S900 при прграванні мінусовки рівень мікрофона регулюється виключно крутилкою на передній панелі інструменту. Погодьтеся, що це не зовсім зручно  - тягнутися, намацувати, крутити. Я цю проблему вирішив ідеально просто і з копійчаними витратами. Готовий поділитись конструкцією з тими, кого це цікавить. Звертайтесь за адресою mister.maks22@yandex.ru  або за телефоном (063)941-92-60 Скину опис і фото пристрою.

Так викладайте прямо в тему.

Якщо є бажання поділитись "бєзвозмєздно, то єсть даром" - викладайте тут або на файлообмінники. Хочете за касу - так і напишіть. А то якось так ніпанятна...

P. S. Мені не треба....

Ніяких  корисливих намірів я не переслідую. Просто хотів поділитися ЗАДАРОМ.По простому це так: відрізав половинку троса спідометра ГАЗ 24 (підійде мабудь і другий). Один кінець прилаштував до самої крутилки в ЯМАХИ.На другий кінець надів звичайну ручку від перемінного резистора  і вивів в зручне місце. Ось такий простий варіант.Є детальні фотографії цього пристрою, але я не знаю, як їх сюди запхати. Кого цікавить - скину на електронну почту.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти