Surma | 6 Червня 2014, о 12:05 |
---|---|
Користувач |
Шановні форумчани! Постало питання придбання мікшера. Як годиться, поспілкувався із знайомими, поюзав різні форуми та сайти, пригадав враження від тих, з якими довелось мати справу або чути звучання. Результат - більше запитань, ніж відповідей(( Максимально звузивши коло, залишились такі: Allen & heath zed-12fx, Mackie 1402 vlz pro або Mackie 1402 vlz3, Soundcraft efx8 або Soundcraft fx8. Пульти, погоджуюсь, різні. Основна вимога до мікшера - звучання, безперечно. Наявність реверів/еквалайзерів - другорядна. Бюджет - в межах цінової категорії згаданих мікшерів. Буду вдячний за будь-які поради, відгуки, пропозиції. На цьому форумі відповідної теми не знайшов, тому і створюю нову. Допоможіть зробити остаточний вибір! |
unclehaphap | 6 Червня 2014, о 15:08 |
Користувач |
Без різниці... |
Surma | 6 Червня 2014, о 16:17 |
Користувач |
Тобто, можна брати найдешевший з перерахованих? |
unclehaphap | 6 Червня 2014, о 16:32 |
Користувач |
Необов'язково найдешевший. Можна найлегший, можна найгламурніший, можна найчервоніший. І зауважте: жодного стьобу. Я це говорю на повному серйозі... |
Surma | 6 Червня 2014, о 16:47 |
Користувач |
Ну, якщо на повному серйозі, то хотілось би якихось аргументів, пояснень, роз"яснень тощо чому "без різниці". Найлегший - це плюс, особливо при переїздах. Зауважте, без стьобу |
Yulianovich | 6 Червня 2014, о 17:43 |
Користувач |
Головне якісні АС. А мікшери в бюджетному сегменті... Дядько Хапко все вірно розписав. |
Surma | 7 Червня 2014, о 09:03 |
Користувач |
Дякую! АС - це серйозний фактор. Проте, хотілось би почути переваги і недоліки саме перерахованих моделей |
ДІМА гурт"Дивограй" | 7 Червня 2014, о 16:14 |
Користувач |
Виключити з списку 1402WLZ 3. |
ДІМА гурт"Дивограй" | 7 Червня 2014, о 16:21 |
Користувач |
Виключити з списку 1402WLZ 3. А так беріть будь-який,попробувавши відстроїти свій мікрофон на кожному.На якому це вийде найлегше-ваш пульт. |
Surma | 7 Червня 2014, о 20:30 |
Користувач |
Дякую, Діма! Десь тим шляхом і йду. FX8 чув, ZED12 , надіюсь, послухаю на наступному тижні, як і VLZ pro (хочу якраз послухати на своїх АС). Нажаль, інші моделі наразі нема можливості спробувати, тому хотів почути думки шановних наших форумчан. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти