Analgin | 12 Червня 2014, о 23:25 |
---|---|
Користувач |
Привіт всім, кому цікава тема. Я співаю з колегою в ресторані(мужик, тенор, в мене баритон). в нього beyerdynamic tg v70, який мені категоично не подобється. Хочу придбати собі новий мікрофон в районі 200 дол. Є б\у beyer opus 39,майже даром(знятий звиробництва, раніше була ціна 100 дол ), пробував ще см58, sennheiser e845. Співаю в soundking eh002 візуальна копія см 58, капсуль на зовн вигляд також не відрізниш, та й по звуку дуже схоже, тільки ~3 кгц вилазитьі заводиться на вч, впринципі норм)))))). Загалом з перечислених варіантів я надаю перевагу opus 39, але СМ також непогано, сенхайзер абсолютно не зподобався, Порадьте, чи вірити собі, чи тим хто підколює за soundking? PS/(саундкінг купив ще коли в школу ходив 5р назад) |
Ismet 1983 ... | 13 Червня 2014, о 00:34 |
Користувач |
Я думаю надо проверять,пробывать петь.Потому что,я купил себе sm58(оригинал,мексика)он мне не очень подходит(я тенор) |
pete fedyshyn | 13 Червня 2014, о 15:19 |
Користувач |
Важливо щоб мікрофон був професійного рівня і пасував за характером звучання. Якщо стосовно характеру звучання немає впевненості, то краще SМ58, бо він найбільш універсальний |
Analgin | 16 Червня 2014, о 20:14 |
Користувач |
Дякую, поки, всім. Додам до першого повідомлення:"Всі мікрофони, які я описав раніше, я пробував протягом однієї халтури, і у висновку вирішив запитати, можливо хо і підкаже, чи варто давати 300 дол(як мені впарюють) за те, у що мені важко співати, чи краще купити мікрофон який в рази дешевше, і на мій смак "поярче" та об*ємніше(opus 39)?". РS Дружина також співає, і на рахунок мікрофона думки збігаються. Приваблює не тільки ціна але й якість. На рахунок характеру, впевненіше на см58, але на beyer opus39 все ж таки універсальніше. То ж чи врто покладатись на власні вподобання, чи слухати "СПЄЦОВ"*????? |
Віталік Вус | 23 Червня 2014, о 00:07 |
Користувач |
Друже,за 300$ купуєш Beta87a і кайфуєш! |
Віталік Вус | 23 Червня 2014, о 00:27 |
Користувач |
Друже,за 300$ купуєш Beta87a і кайфуєш! |
DJAL | 10 Липня 2014, о 10:14 |
Користувач |
Як на мене, варто зробити кілька різнотипних записів - за ритмом і стилем виконання, переслухати та й за ними й вибрати найліпший мік. Ну, власне, я зробив би так. |
Вячеслав Нашемпа | 10 Липня 2014, о 22:24 |
Користувач |
В мене " баер"tgx81 і бережно користуюсь а якось приїхав на халтуру а він ні гу-гу,довелось міняти голову, дорого і думаю що даремно,майже ціна нового.На мій погляд для нашої роботи більш надійний "шурік"-старий добрий sm58,а ось що до підходить чи ні це вже питання серйозніше,в мене теж вокалістка тільки шур. |
Yulianovich | 11 Липня 2014, о 12:41 |
Користувач |
Ні, не варто. Для запису голосу є спеціальні мікрофони. |
DJAL | 15 Липня 2014, о 23:48 |
Користувач |
Запис тут лише як інструмент вибору мікрофона, не більше. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти