Вячеслав Нашемпа | 15 Червня 2014, о 12:34 |
---|---|
Користувач |
Вчора мав нагоду грати на весіллі в Бершадському районі Віницької обл.З 12 дня до 12 ночі,за весь час ні нас музикантів,ні фотографів,ні тамаду так і не запросили до столу.з такого"горя".випили пива з чіпсами,написали на пусті пачці чіпсів"ЇЖА МУЗИКАНТІВ" і залишили на самому видному місці.Отаке відношення до музикантів.Чи хтось зустрічався з таким? |
Фісунов Андрій ... | 15 Червня 2014, о 13:34 |
Користувач |
розказували колеги музиканти,що на одному весіллі теж не мдавали їсти.а вони коли кликали на третє застілля,та сказали-шановні гості запрошуємо вас на пуцьку негра,ніхто кишки після цього не їв,а вони задоволені поїхали додому.взагалі така річ.як не ггодувати музик зараз популярна як і не давати за маош,зате дружкам насипають повні пакети,а ще у Львові модно музикантам замовляти економ меню.Думаю неприємність цю ми переживем,хоча приацював з нами раз один фотограф,не буду називати імені,то він казав що перед першим танцем пішов в сусіднє кафе поїсти,то був кіпіж.не могли почати і чекали на нього,після цього його припрошували до столу!!! |
felixlife | 15 Червня 2014, о 21:00 |
Користувач |
Все залежить від фактору "Людяність". Буває і за стіл запросять, або поставлять страв в три поверхи біля музик. А бувало: ми вам гроші платимо? Платимо. Тому будь-ласка, як апаратуру так і їжу беріть із собою. |
Юрій Бульбах | 16 Червня 2014, о 03:47 |
Модератор |
Чергове підтвердження приказки "Чого бідний - бо дурний". Все залежить від фактору "мати язик спитати". Хто вам заважає при отриманні авансу чи принаймі за день перед весіллям запитати в замовників чи передбачено для вас харчування? Я завжди питаю і потім немає жодних сюрпризів. А прикол "в сусіднє кафе поїсти" - це просто вияв рагулізму, йому пощастило, що "після цього його припрошували до столу", могли просто в ліс вивезти "в одну сторону". І правильно б зробили. |
Вячеслав Нашемпа | 16 Червня 2014, о 20:53 |
Користувач |
Пане Юрій я граю вже майже 25 років і це в мене друга така халтура,можливо у Вас в Львові і залежить від "мати язик спитати" - у нас в регіоні це завжди було як закон, але часи змінюються... |
Юрій Бульбах | 17 Червня 2014, о 09:36 |
Модератор |
Якщо вже один раз таке траплялось, це вже підстава на майбутнє це врахувати. І тоді "другої такої халтури" вже б не було. А щодо "закон" і "часи змінюються", а хіба вартість ваших послуг не змінюється? Чи ви досі граєте за копійки в "підошві"? Своєю пачкою чіпсів ви хіба з себе і посміялись. |
Профіль деактивовано | 19 Червня 2014, о 01:07 |
Користувач |
Нажаль, теж маємо схожий досвід, коли музик забували нагодувати! Але ж і ми на "пальцем роблені" В такому випадку, приблизно за 30-40 хвилин до початку першого танцю, кажемо хазяям, що їдемо пообідати додому в інший кінець міста і, повірте, спрацьовує завжди 100% безвідмовно!!! Одразу знаходяться вільні місця за столом, або окремо накривають і все гуд!!! Людей-замовників потрібно вчити або нагадувати, бо забувають, як то колись було заведено в старі часи - музика має бути нагодований і напоєний, бо погано буде грати та співати!!! |
Юрій Бульбах | 19 Червня 2014, о 01:10 |
Модератор |
Це до того часу, поки не натрапите на замовника, який реально "не пальцем роблений".
Вчити треба вас.
Заведено було розраховуватись монетами в підошві. Ви досі приймаєте оплату в такому вигляді і такому розмірі? |
Профіль деактивовано | 19 Червня 2014, о 01:20 |
Користувач |
Помиляєтесь, пане Юрію!!! Замовники були усілякі, але навчали усіх підряд, повірте!!! Такий метод спрацьовує на різний контенгент 100 %!!!!!!!!!!!! Я дуже принциповий музикант і голодним працювати не був і не буду!!! Навіть, якщо доведеться зібрати апарат і поїхати, буду стояти на своєму, але такого ще не було. ))) Завжди люди знаходили конценсус!!! |
Юрій Бульбах | 19 Червня 2014, о 01:26 |
Модератор |
Значить ще не усіляки, "камінь", на який найде ваша "коса" ще попереду. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти