schumi | 10 Липня 2014, о 11:59 |
---|---|
Користувач |
Панове ! З величезними "боями" вдалось попередньо домовитись про одно з перших, а може й перше в Україні, прослуховувань найсвіжішої серії від Електровойса - ЕТХ. Яка вперше була представлена світові в січні 2014 року на NAMM Show в м. Анахайм. По ходу, також продемонструвати і минулорічну саму бюджетну серію ZLX. В даний час розглядається дата проведення - четвер 24 або пятниця 25 липня.Уже традиційно в приміщенні Народного Дому м.Дрогобича. Цікавить, хто РЕАЛЬНО готовий відвідати даний захід ? Так як, самі розумієте, що в теперішній час такі речі організувати дуже складно, тому й також розглядається ДОЦІЛЬНІСТЬ проведення даного заходу. Захід БЕЗКОШТОВНИЙ !!!! |
vikto | 10 Липня 2014, о 13:32 |
Користувач |
Обов*язково приїду. |
bodja bear | 10 Липня 2014, о 20:36 |
Користувач |
Буду!!!!!!!!!!!!!!,ну хіба би.....)))) |
schumi | 12 Липня 2014, о 15:16 |
Користувач |
Перший комплект серії ЕТХ уже в Дрогобичі !!!!!!!!!!!!!!!! В конфігурації - пара ETX‑15P та пара ETX‑18SP. |
bodja bear | 12 Липня 2014, о 18:19 |
Користувач |
коли можна їхати слухати і яка ціна? можна в приват... |
schumi | 12 Липня 2014, о 19:54 |
Користувач |
Даний комплект уже проданий. Щасливим власником ( у вівторок ) стане один з гуртів Дрогобиччини. Тому думаю. що десь за тиждень - два можна буде почути відгук музикантів після відпрацьованих забав :) При бажанні послухати , думаю не буде проблема домовитись. "Активність" музикантів в бажанні послухати "свіжак" дуже квола, можливо й не на часі цей семінар, тому велика вірогідність, що перенесу до кращих часів. Рішення на представництво мушу дати до понеділка. Можу озвучити прайсові ціни встановлені Electrovoice для України : ETX-10P - 1 309 Є ETX-12P - 1 430 Є ETX-15P - 1 551 Є ETX-35P - 1 798 Є ETX-15SP - 1 678 Є ETX-18SP - 1 798 Є Це офіційні ціни!!! При бажанні покупки - будем спілкуватись персонально, для більш реальних цін :)
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти