schumi | 17 Липня 2014, о 10:12 |
---|---|
Користувач |
У вівторок нарешті розпакували новинку і мали змогу трохи послухати..... Особисті враження : Як на мене, звучання стало трохи "агресивнішим" ( але надалі присутня войсовська комфортність). Драйвер почав звучати в трохи вищому частотному діапазоні в порівнянні з старішими серіями. Відчувается ,що за рахунок цифрового підсилювача, та фанерного корпусу, акустика дуже продуктивна (максимально використовує свій потенціал). Порадували наявність 3-х полосної параметрики та можливість регулювання затримки на топі і само собою вибір частоти зрізу для роботи з сабом. При умілих налаштуваннях, дані функції дозволять ще суттєво краще адаптувати комплект під конкретну площадку. Сподобалось звучання конфігурації топ- суб з рідними пресетами під ці моделі. Варто зазначити ,що звучить дуже "плотно", але в той час детально та "комфортно".Оцінка звучання проводилась по концертних фонограмах WAV Ніни та Тоні Матвієнко (що було під руками)..... . І напевне хотів би звернути увагу , що FIR фільтри, які інтегровані в дану систему максимально ефективні тільки в рідних пресетах та моделях, при побудові комбінованих комплексів з різних брендів чи серій, ефективність роботи цієї технології падає практично до нуля. Особисто мої враження дуже позитивні. Серія однозначно варта великої уваги. Напевне єдиний момент - все ж таки недешево....... . Хоча, хороша річ не може бути за ціною BIG :) Сьогодні мав би зібиратись "консіліум" місцевих музикантів тестити та порівнювати з іншими брендами і моделями. Думаю з"являться, ще й думки та враження інших людей.
|
Вячеслав Нашемпа | 17 Липня 2014, о 14:13 |
Користувач |
Гарний комплект,цікаво з яким пультом включали? |
schumi | 17 Липня 2014, о 15:18 |
Користувач |
Все включалось без пульта, напряму з компа, без частотних корекцій - в ноль |
alecsandr | 30 Серпня 2014, о 12:23 |
Користувач |
гарний комплект дякую |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти