Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Кроссовер.
Кроссовер.
Який кращий процесор DBX PX чи DBX 260.Дякую.

Який кращий процесор DBX PX чи DBX 260

260-й

....навіть ціна підкаже.....

п. Ігоре! Скажіть мені будь-ласка чи дійсно вартує уваги DBX 260,як про нього пишуть чи це буде дурна трата грошей, а він суттєво не покращить роботу апаратури. Дякую Вам.
п. Петро Федишин! Мене ціна не лякає, але чи він зробить свою роботу по відношенню до апаратури на свої гроші.Дякую. Якщо так, то я готовий брати.

Роботу роблять люди, а не прилади...

Вибачайте за буквоїдство, але не покращить. Дасть можливість максимально ефективно і повноцінно використовувати акустику. (При умові вміння настроїти сетап).  Добре коли маєте акустику і підсилення від Хармана (там вже зашиті готові присети під них).  Якщо ні, то потрібно буде користуватись послугами фахівця для налаштувань

на свої гроші

Так тут залежить де і за скільки купите. Щойно переглянув, то на Ebay.com вони жвавенько продавалися останні тижні за 400-450$.

п. Петро Федишин! Мене ціна не лякає, але чи він зробить свою роботу по відношенню до апаратури на свої гроші.

Головне розуміти, що потрібно саме у вашому випадку. Процесор - це кросовер, набір еквалайзерів , динамічної обробки і тд "все в одному". Далі що саме вам потрібно з цього набору. Якщо хочете використати роздільне підсилення, то кросовер потрібен. Графічний еквалайзер на мастері потрібен,  параметричні з метою боротьби з фідбеком вважаю недоцільним, оскільки прилад буде на мастері, а це варто робити підключеннм в інсерт, динамічна обробка всього міксу теж вважаю тільки погіршить ситуацію, особливо при використанні фонограм, які і так уже компресовані. А далі треба думати чи буду я користуватись тим за що плачу.

З двох приладів однозначно кращий 260-ий

Доброго вечора всім. п. Ігоре! В мене акустика фірми JBL PRX як топи так і сабвуфери. То чи є там готові пресети. 

http://www.muztorg.ru/news/cat_files/dbx260rus1.pdf   стор.54

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти