Святослав Дутчак | 18 Листопада 2014, о 10:58 |
---|---|
Користувач |
Який кращий процесор DBX PX чи DBX 260.Дякую. |
Yulianovich | 18 Листопада 2014, о 11:49 |
Користувач |
260-й |
pete fedyshyn | 18 Листопада 2014, о 13:01 |
Користувач |
....навіть ціна підкаже..... |
Святослав Дутчак | 18 Листопада 2014, о 13:09 |
Користувач |
п. Ігоре! Скажіть мені будь-ласка чи дійсно вартує уваги DBX 260,як про нього пишуть чи це буде дурна трата грошей, а він суттєво не покращить роботу апаратури. Дякую Вам. |
Святослав Дутчак | 18 Листопада 2014, о 13:16 |
Користувач |
п. Петро Федишин! Мене ціна не лякає, але чи він зробить свою роботу по відношенню до апаратури на свої гроші.Дякую. Якщо так, то я готовий брати. |
unclehaphap | 18 Листопада 2014, о 13:47 |
Користувач |
Роботу роблять люди, а не прилади... |
Yulianovich | 18 Листопада 2014, о 13:49 |
Користувач |
Вибачайте за буквоїдство, але не покращить. Дасть можливість максимально ефективно і повноцінно використовувати акустику. (При умові вміння настроїти сетап). Добре коли маєте акустику і підсилення від Хармана (там вже зашиті готові присети під них). Якщо ні, то потрібно буде користуватись послугами фахівця для налаштувань
Так тут залежить де і за скільки купите. Щойно переглянув, то на Ebay.com вони жвавенько продавалися останні тижні за 400-450$. |
pete fedyshyn | 18 Листопада 2014, о 14:29 |
Користувач |
п. Петро Федишин! Мене ціна не лякає, але чи він зробить свою роботу по відношенню до апаратури на свої гроші. Головне розуміти, що потрібно саме у вашому випадку. Процесор - це кросовер, набір еквалайзерів , динамічної обробки і тд "все в одному". Далі що саме вам потрібно з цього набору. Якщо хочете використати роздільне підсилення, то кросовер потрібен. Графічний еквалайзер на мастері потрібен, параметричні з метою боротьби з фідбеком вважаю недоцільним, оскільки прилад буде на мастері, а це варто робити підключеннм в інсерт, динамічна обробка всього міксу теж вважаю тільки погіршить ситуацію, особливо при використанні фонограм, які і так уже компресовані. А далі треба думати чи буду я користуватись тим за що плачу. З двох приладів однозначно кращий 260-ий |
Святослав Дутчак | 19 Листопада 2014, о 23:31 |
Користувач |
Доброго вечора всім. п. Ігоре! В мене акустика фірми JBL PRX як топи так і сабвуфери. То чи є там готові пресети. |
Yulianovich | 20 Листопада 2014, о 02:37 |
Користувач |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти