Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Звукові карти
Звукові карти

Шановні колеги, зокрема ті хто займається оранжируванням. Я пишу через пульт Allen&Heath(тобто через його звукову карту) Звичайно,я розумію,що таким чином отримати більш-менш нормальний звук   практично неможливо. Дозволити собі дуже дорогу зв.карту не по кишені.  Радять такі моделі: Alesis IO2 EXPRESS.    Egosystems Juli@,    Lexicon Alfa Studio (із  відносно не дорогих). Хто мав справу з такими ,хто що порадить? Наперед вдячний за відповідь.

Пораджу від себе Lexicon Omega Studio, як альтернативу Альфі - ціна мало відрізняється +- 100-200 грн, але по якості небо і земля. Сам таку маю - прекрасно працює, не шумить, мала затримка (середня затримка - 9 мс), наявність 5 портів входу з апаратним керуванням, МІДІ, цифровий (коаксіал) вхід/вихід. Джулія також гарна карта, навіть дуже, але має недолік - вона внутрішня, тобто якщо планується робота з ноутом - забудьте. По Алесіс нічого не скажу, бо не мав нагоди з ним попрацювати. 

Юра доброго дня! Щиро вдячний за відповідь,але я не зовсім зрозумів таку річ.Ти кажеш що ця карта внутрішня,для компьютера.Це мені підходить.Але судячи з зовнішньго вигляду, ця штука повинна стояти в мене на столі.(Я просто ніколи не мав справи з такими зв.картами) . І ще питання. Якщо я візьму таку карту, чи зможу я обійтися без мікшерного пульта(продаю пульт і беру зв.карту). Наперед дякую і бажаю успіхів. 

Це просто вона виглядає так монолітно.))) Карта вставляється в РСІ - порт на материнці (якщо ми про Джулію говоримо, Альфа та Алесіс - то ЮСБ карти).  

Якщо я візьму таку карту, чи зможу я обійтися без мікшерного пульта(продаю пульт і беру зв.карту)

Ну в залежності для яких цілей. Вона має в собі 4 порта (балансні та небалансні), які можуть працювати як 4 входа/4 вихода/2входа + 2 вихода... Тобто можна писати 4 треки, 4 треки віддавати окремо, або писати стерео + моніторинг... Ну  і не треба забувати про цифру, яка також присутня. 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти