Святослав Дутчак | 20 Серпня 2014, о 23:27 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги музиканти! підкажіть будь-ласка, як правильно скомутувати мікшерний пульт allen@heath z 14 з ревером lexicon mpx-1. Наперед вдячний. |
Yulianovich | 21 Серпня 2014, о 01:47 |
Користувач |
З'єднуєте : AUX3 out (на міксері) з Left Inputs (на процесорі); Left Outputs (на процесорі) з L ST RTN (на міксері); Right Outputs (на процесорі) з R ST RTN (на міксері. Мануал міксера на общєпонятном зкачати тут: http://stavimsvet.ru/article%20ALLEN%20&%20HEAT%20ZED%2014.php Мануал Лекса на общэпонятном: http://www.muzbar.ru/images/ArticleFiles/702/702_mpx1manual_rus.pdf
|
Святослав Дутчак | 21 Серпня 2014, о 08:08 |
Користувач |
п.Yulianovich! Справа в тому, що в пульті st. return на джекових входах не має, тільки тюльпани. Як бути, куди комутувати у тюльпани? |
Yulianovich | 21 Серпня 2014, о 11:23 |
Користувач |
Так. А ще краще (IMHO) направити в стереовхід. |
Святослав Дутчак | 22 Серпня 2014, о 14:22 |
Користувач |
п.Yulianovich. Дякую Вам за допомогу. Все вийшло. |
Святослав Дутчак | 27 Серпня 2014, о 09:51 |
Користувач |
Доброго дня! Ще підкажіть куди краще комутувати вихід з ревера у стереовхід чи у лінійний мікрофонний.Дякую |
Іван Федорівський | 27 Серпня 2014, о 10:06 |
Користувач |
Особисто я комутую на стереопару... Адже мій ревер, ТС, працює в стереорежимі. Мікшер ZED 10, не FX. |
Yulianovich | 27 Серпня 2014, о 11:52 |
Користувач |
Зручніше в стереовхід. Якщо нема вільних стерео, то зкеровуєш на 2 моно входи (розвернувши асиметрично панораму).
Це унікальність і ексклюзив. |
Іван Федорівський | 28 Серпня 2014, о 10:12 |
Користувач |
Шановний пане Гарвас, доводжу до Вашого відома що мій ревер, TC VoiceLive Play, крім ревера ще має гармонайзер, який розкидає голоси по різгних каналах, наприклад, коли дає тріо то верхній голос звучить в одному каналі, нижній в іншому, також стерео ділеї. а режим ping pong так взагалі аж голову закручує, я вже мовчу про пресет way way... І як це Ви, наш всезнайко, не знали такої простої істини? А ще даєте людям "цінні" поради. От цензура- вже відредагував свій колючий комент, і що саме цікаве - це вже не вперше в наших перепалках... |
Yulianovich | 28 Серпня 2014, о 10:35 |
Користувач |
Іван Федорівський, в Вас з гумором не теє... В кінці мого посту смайлик.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти