Віталій Коваль | 2 Вересня 2014, о 17:12 |
---|---|
Користувач |
|
Yulianovich | 2 Вересня 2014, о 20:33 |
Користувач |
Старі ейч-ейчі. Років тридцять тому був "останній писк". Ми використовували тоді на голос і на бас-каб. А що цікавить? P.S. Недавно довідався що фірма ця і досі існує: http://www.hhelectronics.com/ |
Віталій Коваль | 3 Вересня 2014, о 21:50 |
Користувач |
Дякую,маю їх на продаж,стояли в "обратках"(можна з пачками),цікавить скільки зелених просити за пару. |
Віталій Коваль | 3 Вересня 2014, о 21:50 |
Користувач |
Дякую,маю їх на продаж,стояли в "обратках"(можна з пачками),цікавить скільки зелених просити за пару. |
Yulianovich | 4 Вересня 2014, о 15:55 |
Користувач |
Динаміки древні і я не знаю чи до них є тепер ремкомплекти. Та і потужність по сьогоднішнім міркам малувата. Щодо ціни, то навіть не знаю... |
Віталій Коваль | 5 Вересня 2014, о 00:10 |
Користувач |
А для чого ремкомплект?Якщо вони добрі,то послужать і думаю краще ніж китайські.А стосовно потужності,то все-таки "древні" 100 ват правдивих треба порівнювати ,мабуть ,мінімум до 300 теперішніх.Чи ні?...хочу поставити в пачки і порівняти з чимось ,наприклад в SKV з ейтінами,або РЦФами.(є така можливість),самому цікавий результат.Дякуючи колєгам маю інформацію що це більше "серединні" динаміки і використовують в гітарних комбіках.Однозначно ,що потужності по теперішніх мірках малувато,але як то кажуть якість,а не кількість..Пам'ятаю були в мене Лейпцига 50 ватні років 15 назад,в топи ставили з твітером + луганські саби -навіть на дворі працювали.Цікавить реальна ціна,бо ніби лежать без діла років 10,можливо кому згодяться,а може самому сподобаються,то лишу собі. |
Віктор Крутей | 5 Вересня 2014, о 23:22 |
Користувач |
В мене також є пара таких динаміків, якщо потрібно буде для комплекту - домовимся. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти