Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Вчорашня провокація
Вчорашня провокація

Мною було вчинено наступне: викладено файл http://minus.lviv.ua/albums/audio/unclehaphap/mydemo/979/ з провокативною назвою виконавця: 

Провокативною була лише назва виконавця, стилістика та категорії. Сам файл - заводська демонстрація синтезатора фізичного моделювання Korg Z1. (Вадиме Тулейбич - зверни на це увагу! :) ).

Файл прожив недовго (модерація не спить :) ), проте встиг зібрати кілька коментарів:

Написав 0215:

Для більш "смачного" звуку ще можна на пів тона підняти духові і добавити темпа.

До запису None

Написав Олег Гаврилюк "Дністрянські візерунки":

"ШЕДЕВР"... Кльово!!! Хлопці цеж дійсно закинуто для хохми, не потрібно так все близько приймати до серця і ображатися одне на одного... Сприймаємо просто з лабухівським гумором, а він інколи буває жорсткий, хоча має право на життя... Стабільних заробітків і мирного неба шановні колеги музиканти!!!

До запису None

Написав Віталій Тимишин:

Шановні Лабухи! не сваріться))) і така річ може для приколу пройти))))всім гарної лаби!!!)))

До запису None

Написав skandinavec:

Не розумію,невже сайт став схожим на помийну яму?Заливати таке сміття-в першу чергу на поважати себе!!!Імхо...

До запису None

Написав KORG-i30 :

Погана. Воно й видно ,які дядьки. Все, кінець зв.язку.

До запису None

Написав KORG-i30 :

Хпапко, Ви повинні самі коментувати це своє страховисько. Як Ви вмієте там,----По-перше, По-друге, По-третє,---Сто-десяте і так далі. Повірте, в мене завжди про Вас була одна думка. Без подробиць!

До запису None       Давайте з таким вступом обговоримо кілька різнопланових (на перший погляд) напрямків: чи дійсно у нас смітник? Як визначати технічний та художній рівень творів, які заливаються? Чи можна сподіватись, що надалі у нас зросте якість контенту (суб'єктивно)? Чи не стає прикро і не хочеться когось траснути словником по голові, зустрічаючи у текстах перлини типу "конеченько", "трубоскоп", "що чикає переможців"? Як бути з категоріями типу "Файна пісня", "Мій варіан", які доступні у випадайці при додаванні файлів?   Питання можна додавати за ходом обговорення. Влаштуємо батл? "Ділимсі і п..димсі"? :) Let’s get ready to rumble!  

це своє страховисько

Хочу послухати.

Мною було вчинено наступне: викладено файл http://minus.lviv.ua/albums/audio/unclehaphap/mydemo/979/

Послухав, прикольна штучка, музичний жарт. В музикантів завжди були у вжитку різні жарти, це і мажорна мелодія правою, а мінорний акомпонемент лівою. Гра двома руками в різних тональностях. Той самий "Собачий вальс". Відома мелодія з трьох нот та ін. Особам які володіють єдиним "музінструментом"-ноутбуком осмислення подібного мабудь недоступне.

Я думаю що всі хто хотів ті зрозуміли що це був жарт,і для теперішнього сьогодення це добра розрядка.Колись в 80-тих роках була така собі самограйка "рітмік" так вона також любий акорд грала лиш в мажорі.

mp3-читає ????

Дядько Хапко-пропоную Вам зроботи свій сайт з демами синтюків-та і Вас заодно перейменувати в Дядько -Бодун --- !!!!!!

Дядько Хапко-пропоную Вам зроботи свій сайт з демами синтюків-та і Вас заодно перейменувати в Дядько -Бодун --- !!!!!!

Ні, покійний Дмитро хай буде самим собою. Таку ж колекцію я не зберу і не ставлю собі це за мету. Я і так знаю, де що лежить мені потрібне...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти