unclehaphap | 3 Вересня 2014, о 20:07 |
---|---|
Користувач |
Мною було вчинено наступне: викладено файл http://minus.lviv.ua/albums/audio/unclehaphap/mydemo/979/ з провокативною назвою виконавця: Провокативною була лише назва виконавця, стилістика та категорії. Сам файл - заводська демонстрація синтезатора фізичного моделювання Korg Z1. (Вадиме Тулейбич - зверни на це увагу! :) ). Файл прожив недовго (модерація не спить :) ), проте встиг зібрати кілька коментарів: Написав 0215:До запису None Написав Олег Гаврилюк "Дністрянські візерунки": До запису None Написав Віталій Тимишин: До запису None Написав skandinavec: До запису None Написав KORG-i30 : До запису None Написав KORG-i30 : До запису None Давайте з таким вступом обговоримо кілька різнопланових (на перший погляд) напрямків: чи дійсно у нас смітник? Як визначати технічний та художній рівень творів, які заливаються? Чи можна сподіватись, що надалі у нас зросте якість контенту (суб'єктивно)? Чи не стає прикро і не хочеться когось траснути словником по голові, зустрічаючи у текстах перлини типу "конеченько", "трубоскоп", "що чикає переможців"? Як бути з категоріями типу "Файна пісня", "Мій варіан", які доступні у випадайці при додаванні файлів? Питання можна додавати за ходом обговорення. Влаштуємо батл? "Ділимсі і п..димсі"? :) Let’s get ready to rumble! |
Yulianovich | 3 Вересня 2014, о 23:23 |
Користувач |
Хочу послухати. |
unclehaphap | 3 Вересня 2014, о 23:35 |
Користувач |
|
Yulianovich | 4 Вересня 2014, о 12:26 |
Користувач |
Послухав, прикольна штучка, музичний жарт. В музикантів завжди були у вжитку різні жарти, це і мажорна мелодія правою, а мінорний акомпонемент лівою. Гра двома руками в різних тональностях. Той самий "Собачий вальс". Відома мелодія з трьох нот та ін. Особам які володіють єдиним "музінструментом"-ноутбуком осмислення подібного мабудь недоступне. |
Вячеслав Нашемпа | 4 Вересня 2014, о 18:39 |
Користувач |
Я думаю що всі хто хотів ті зрозуміли що це був жарт,і для теперішнього сьогодення це добра розрядка.Колись в 80-тих роках була така собі самограйка "рітмік" так вона також любий акорд грала лиш в мажорі.
|
Юрій Гаврилюк | 7 Вересня 2014, о 10:38 |
Користувач |
mp3-читає ???? |
Юрій Гаврилюк | 7 Вересня 2014, о 10:50 |
Користувач |
Дядько Хапко-пропоную Вам зроботи свій сайт з демами синтюків-та і Вас заодно перейменувати в Дядько -Бодун --- !!!!!!
|
unclehaphap | 8 Вересня 2014, о 10:39 |
Користувач |
Ні, покійний Дмитро хай буде самим собою. Таку ж колекцію я не зберу і не ставлю собі це за мету. Я і так знаю, де що лежить мені потрібне... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти