maryk2005 | 9 Вересня 2014, о 16:34 |
---|---|
Користувач |
обманьють лабухів Привіт всім лабухам попереджаю хто колись мав звязок з Футорським Богданом це перший обманюе всіх лабухів нащод апаратури говорить одне а робить зовсім інше тому, прошу щоб з тим чмом ніхто не мав справи з повагою всіх лабухів не я перший. |
Romaniv | 8 Листопада 2015, о 10:00 |
Користувач |
В чому обман. Бо маю теж невеликий казус? Напишіть Ваш номер,якщо можна. Або скину Вам свій. Потрібно поспілкуватися про Богдана Футорського. Дякую. Або Хто знає Миколу Мазно з м.Миколаїв ( обласний )? |
DJ | 8 Листопада 2015, о 11:52 |
Користувач |
Він є тут-дайте ссилку? |
Romaniv | 8 Листопада 2015, о 12:18 |
Користувач |
Відіслав мікрофон Electro Voice N/D 767 A п.Миколі ( м.Миколаїв ). Після отримання він його перевірив в той же день і сказав, що мало низу ( частотна характеристика микрофону Audio Frequency Response 35 - 22,000 Hz ), сказав, що порівнював з таким самим але новим - новий "видає" низ ( цікаво чиє вухо вловлює 35 Hz воклу ), а решту все класно. Ну на тому і розійшлись... Через 5 днів телефонує той же п.Микола і каже, що хоче повернути товар, адже він йому не підходить бо не "видає" той низ який є в нового. Мікрофон в мене ніколи не падав! Колеги, як поступити...? P.S. сказав, щомікрофон попротирав, пилинки "поздував" і на решітці замалював спеціальним лаком декілька потертостей. ( насправді їх було навіть непомітно, навіщо це було робити, якщо був не впевнений, що мік. підходить ) Ніякої домовленості про 5 денне тестування мова не йшла..... |
Богдан Іванишин | 8 Листопада 2015, о 21:10 |
Адміністратор |
Як на мене подібне, виглядає повною нісенітницею, за 5 днів мікрофоном могли пограти футбол + водне поло! Виглядає дитячим садком! В оригіналі має виглядати так - прийшов на пункт переказу - розпакував - подивився - понюхав - попробував - потестив - Взяв! Або відіслав назад через того самого провайдера! Все інше виглядає на дитячий лепіт! ПС цікаво Як НДешка може мати 35 гц низу.... Студійні лампові - конденсаторні міки мають такі характеристики даалеко не всі і 35 гц (Я вже мовчу про 22 ))) Людське вухо ідеальне не факт що почує 18) почути не так легко на референсному студійному обладнанні... Співав в НДшку донедавна років зо 3... Прекрасний мікрофон але ті характеристики про які заявляє виробник по частості 35 - 22 це просто сміх)))) |
Romaniv | 9 Листопада 2015, о 01:11 |
Користувач |
Дякую, пане Богдан, для мене Ваша думка є дуже важливою. І до всього сказаного вище - я ж не просив предоплату... Бо в товарі був впевнений на всі 99% |
pete fedyshyn | 9 Листопада 2015, о 08:56 |
Користувач |
обманьють лабухів Обманюють, не ведіться. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти