Юрко (DJ ... | 30 Вересня 2014, о 08:20 |
---|---|
Користувач |
Володимир, дякую за поради. На вихідних спробую провести кілька експериментів з масою. Блок живлення Тампи віддав в перемотку, бо він в мене на 110В і йде через перетворювач (трансформаторний). Що вийде відпишуся.
На рахунок "землі" - в щитовій в приміщенні є земля, просто до нашої кімнати вона не підведена. Спробуємо дотягнути до себе звідти, якщо нічого не дасть то будем копати контур по вашій схемі. |
Володимир Матвійчук | 30 Вересня 2014, о 11:53 |
Модератор |
Та земля, що на щитовій, може бути навантажена електроплитами, двигунами тощо. Все ж таки ліпше зробити своє :) |
Юрко (DJ ... | 30 Вересня 2014, о 14:13 |
Користувач |
Тобто ви пропонуєте повністю відмовитися від землі приміщення, і класти свій контур? |
Володимир Матвійчук | 30 Вересня 2014, о 18:56 |
Модератор |
Так. |
Bogdan Nestor | 5 Жовтня 2014, о 23:11 |
Користувач |
В мене колись подыбне було, із за не хватки ватності в апс. Потім поставив інший і все працює вже третій рік. Може в тому і проблема. Також потрбно тобі подивитись який прилад є проблемний і дає небажано частоту. Ну і тимчасово просто користуйся обрізним фільтром, там шо в гітари шо в вокалі, нічого корисного нище 100гц немає. Так що сміло ріж) |
Юрко (DJ ... | 6 Жовтня 2014, о 09:16 |
Користувач |
Як показала практика проблем було кілька: 1. Шумів сам АРС, в ньому був дефект, який раніше не давався чути, а коли запустив вже все повністю то вилізло. 2. Шуми були від блока живлення ПК, в моніторах прослуховувався шум, який я брав за нульовий, а як виявилося, він лізе в запис. Перекинув інтерфейс на ноут - все чистенько. Вирішив міняти БЖ компа і ставити кабеля з фільтрами. 3. Шуми були також в аналоговій частині - від преампа до карти, в інструментальній лінії (багато комутації). Вирішив просто - перевів все в S/PDIF та TOSLINK. Просто і зі смаком. Шумів взагалі нема. 4. Шуми також через відсутність "землі" - поки не подолана проблема, але над тим працюю... Дякую дописувачам за поради. Всі взяв на озброєння. Тепер лишилася одна проблема - шуми в моніторній лінії. Користуюся мікшерним пультом для роздачі моніторних сигналів (звукорежисер/барокамера/монітори лінійні/монітори готової продукції (звичайна побутова акустика для прослуховування результатів)). Коли на пульті піднімаю рівні, то в навушниках шум страшний. Коли включати напряму в карту - шумів нема (тобто вони є, але я не годен їх почути - такий нікчемний їх рівень, от пульт і підсилює). Що порадите використовувати? Як обійти дану ситуацію? |
Володимир Матвійчук | 8 Жовтня 2014, о 20:34 |
Модератор |
шуми в моніторній лінії. Користуюся мікшерним пультом для роздачі моніторних сигналів (звукорежисер/барокамера/монітори лінійні/монітори готової продукції через аукси? Ражду придбати моніторний контролер. Молдавський майстер робить добрі штуки: http://www.sunet.md/rus/StudioCenter Якісно та недорого. Також при наявності карти з кількома виходами та Cubase можна роздавати різні сабмікси по різним виходам. Про інші програми не знаю. І, нарешті - карта Steinberg UR28m має в собі моніторний контролер - вихід на три пари моніторів та два навушників, окреме регулювання. В деяких інших картах теж це є, однак точно знаю за свою :) |
Юрко (DJ ... | 9 Жовтня 2014, о 08:44 |
Користувач |
Я пробував вийти на зв"язок з тим молдованином - питав за ціну. Він так і не відписав. Тому, якщо знаєте, то скажіть яка вартість? Я кубейсом не користуюся, я працюю на Presonus Studio One (набагато простіша програма, і нічим не гірша від куба). . На пульті роздаю через аукси, хоча прекрасно розумію, що то не варіант і моніторний контролер брати треба, але виникла проблема важливіша - з приміщенням получилася лажа. Нам оренду завалили таку, що студія стала абсолютно нерентабельна. Тому на першому плані - знайти приміщення, а тоді дозапаковуватися апаратом.
Я прочитав, що Steinberg UR28m заточена під роботу з кубом, чи буде вона працювати з моєю DAW? Бо я вже остаточно на ній зупинився, і не хочу кидатися між програмами, бо ніодної толком знати не буду |
Володимир Матвійчук | 9 Жовтня 2014, о 11:48 |
Модератор |
Я запитаю у нього. В мене була менша модель, дешевше. Але він таких зараз не робить, та й можливостей там менше. Presonus Studio One. Я не думаю, що будь-яка сучасна DAW не має можливості раздачі сабміксів; так що пробуйте :) Steinberg UR28m працює не тільки з Cubase. Просто вона в нього тісніше інтегрована. Панель управління вбудовується в Cubase, преампами можна управляти з лінійок мікшера. |
Юрко (DJ ... | 9 Жовтня 2014, о 15:55 |
Користувач |
Зрозуміло. Мені якраз розробник відписав - 200 євро + питання доставки. Але він поки ще не знає як у Львів передати, на Київ шле автобусом. Я в нього питав за СтудіоЦентр2 (старша модель, рековий варіант) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти