Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Автоматизація процесора ефектів (ревербератора, ревера) в реальному часі
Автоматизація процесора ефектів (ревербератора, ревера) в реальному часі

Усім доброго здоров'я! Є поцесор ефектів Lexicon MX200. Чи можна накрутити (автоматизувати) його так, щоб ефект (в даній ситуації цікавить холл) прцював тільки в кінці вокальної фрази?

Футсвіч.

Шукай в параметрах опцію "преділей". Виставляєш іі в мілісекундах. Вона і визначає довжину чистої фрази...

Дякую за відповіді! 

Yulianovich, а можете детальніше, будь-ласка, про футсвіч. Що це таке, ніби знаю-в нас це називають "педалька". Правильно? Як користуватися, як комутувати, врешті-решт-яку вибрати?

називають "педалька". Правильно?

Угу!

Як користуватися, як комутувати,

Тиснути на неї рукою-ногою. Вставляється в відповідну дірку.

яку вибрати?

Яка підходить для даного приладу. Фактично це кнопка яка працює на розмикання, або замикання. Можна визначити "методом тику", або чит. мануал. Є спарені подвійні, там дві педалі і джек TRS. Одна педаль на байпас, інша темпо. Особисто без цих педалей мені важко працювати, тому завжди користуюсь. Є прилади де нема на морді кнопки байпасу (напр. Yamaha REV-500), то футсвіч тут палочка-виручалочка. Що ж до виробника, то моя імха - без різниці, бо маю і Ямаху, Роланд і "пан-сам-склєпав".

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти