Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Ваші відгуки за компресор Alesis 3630
Ваші відгуки за компресор Alesis 3630

Хто що чув за цей компресор і чи рівняли його з якимось іншим???

Я маю такий. Компресує, грамотно без забарвлення компресує. Гейт також працює як повинен. Що тут ще сказати. Рівняв з Пресонусом (моделі зараз не пригадаю) і з DBX 1066. Нічим не кращий і не гірший як на мене. Правда зараз налетять на мене любителі топового звуку і будуть казати, що Алесіс то фігня... Я висловив своє бачення. Для халтур його більш ніж достатньо

Чи можливо його підключати на апарат  ??? Кажуть що так роблять і апарат звучить набагато краще і плотніше,,,

Що означає "підключити на апарат"??

Що означає "підключити на апарат"??

Мастером...

Чи можливо його підключати на апарат  ???

Запросто.

Кажуть що так роблять і апарат звучить набагато краще і плотніше,,,

Угу. Особливо коли слухаєш не злазячи з пальми.

Ivan2912

Як пишуть на москальскому   moline  Alesis 3630  - це не компресор ,а нєдоразумєніє... YAMAHA краще компресує - вон Yulianovich не дасть дУже збрехати

Вам краще взяти  аГрегат з готовими пресетами компресії і пускати не на мастЄр ,а на аукс і дуже акуратно добавлєти  на фонєру і окремо на  вАкал.

...там  pete fedyshynа ніде близько нема  ???    то бігом можу запропонувати ямаху ...  щастя вартує небагато - якихось 50 $.

можу запропонувати ямаху

GC2020?

MIKOLA63 DEMENTSEVICH, не хвилюйся, я є!!!!

А нашо компресор на мастері? Поясніть хтось! Я розумію може вокал часами треба, або бас чи бочку (коли на живо), на мастері та щей з уже компресованою фанерою?

А нашо компресор на мастері? Поясніть хтось! Я розумію може вокал часами треба, або бас чи бочку (коли на живо), на мастері та щей з уже компресованою фанерою?

Йой, Pete, та альбо ві не знаєт: купив'єм  дешеві глоснічкі і дешеві кумпресер, спитав сі на електричній толоці поради, а вже так любо граї...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти