sonar | 30 Жовтня 2014, о 15:49 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, у мене не строїть саксофон "на холоді" (морозі).... Це у всіх така проблема, чи тільки у мене??? Дякую. |
SHARIK | 30 Жовтня 2014, о 16:28 |
Модератор |
Любий наруральний інстумент не "стоїть" на холоді, як не дивно навідь міхові... Сакс підстроюйте мундштушом. |
sonar | 30 Жовтня 2014, о 18:21 |
Користувач |
Пробував мундштуком, нічого не получалось, аж поки не зайшли у тепле приміщення . Проблема виникла, коли їздили по наречену минулого тижня, а тоді було холоднувато. Одним словом, ужас...) |
Oleh | 30 Жовтня 2014, о 21:08 |
Користувач |
Мундштук тут дійсно не допоможе.Все діло в інструменті.Було в мене таке колись.Позичив на халтуру BUFFET Evette Shaeffer в знайомого.Приблизно десь в цю пору грали,в одинадцятій годині почалось,я думав,що втратив слух.На слідуючий день пробую дома,все нормально.Як не дивно до цього Буфета в мене років тридцять був Супер Класік і на халтурах,і в військовому оркестрі,і на плацу,і в дощ,і в сніг криміналу такого не було ніколи.Зараз в мене Янагісава А6,грав при нуль градусів-все нормально.Я зробив висновок,що діло в інтрументі.А який у Вас саксофон,якщо не секрет? |
sonar | 31 Жовтня 2014, о 16:57 |
Користувач |
Секрету не має - тенор Аматі супер класік. Минулої зими, також довелось грати одну халтуру у холодному приміщенні. Результат - саксофон взагалі не строїв. На другий день, попробував вдома - все строїть. Ось так! |
Oleh | 4 Листопада 2014, о 11:13 |
Користувач |
Зкажу Вам по секрету,вихід з цього положення є.Перед тим,як грати в холодну погоду, випити 100-150 грамів доброї горілки,зразу стрій стає нормальним і не холодно грати.Але не більше.як 150 грамів,бо тоді вже хочеться зовсім іншого,а не грати халтуру. |
sonar | 4 Листопада 2014, о 18:38 |
Користувач |
дякую, візьму пораду на озброєння! |
slav_sax slav | 12 Листопада 2014, о 23:30 |
Користувач |
Ще може бути тросьт за легка тоді деякі ноти не строять |
Andre | 17 Лютого 2015, о 23:27 |
Користувач |
На морозі краще взагалі не грати. Скажіть замовникам, що потім ремонт саксофону дорожче обійдеться ніж їх замовлення. |
volodymyr73 | 4 Квітня 2015, о 22:15 |
Користувач |
є на то рада,якщо баяніст зможе зіграти ще на пів-тона нижче.При мінус 14 все було люкс |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти