Petrovich1970 | 15 Листопада 2014, о 22:46 |
---|---|
Користувач |
Добрий вечір! Хлопці, хто ще грає на таких інструментах ,треба стилі до GEM: польки, вальси .Може в когось є прописка, якщо не шкода, поділіться, якщо треба за гроші ,то напишіть, яка ціна - тільки щоб не дорого ,бо з грошима зараз трошки скрутно. Гараж, де я працюю, накрився мідним тазом і треба шукати іншу роботу. І дуже треба семпли бас-гітар і електрогітар на GEM 8 SE '. Можливо, хтось напише на чому роблять семпли і як це робиться? Хочеться зробити семпли бас-гітар з Роланда на ньому бас-гітари бомба. І ще можливо хтось поділиться стилями для весілля на Роланд G 800.Бо в інтернеті нічого путнього немає. Ось тут стилі до Роланда G800 і трошки семплів до GEM, тембра з Корга па 80. Ось це все,що я поки маю. Є семпли ще азіатські, тільки кому вони треба.... http://dropmefiles.com/FNaM4 А і ще, Анатолій ,якщо ви дивитесь цю тему ,то напишіть адресу куди вам відіслати DVD діск з міді 2гб ,бо я не знаю ,як це можна переслати по імейлу (2гб). УСІМ ДЯКУЮ ЗА ЯКУСЬ ДОПОМОГУ))) juriyy-kinebas@rambler.ru |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 16 Листопада 2014, о 10:47 |
Користувач |
А чому семпли роланда...колись пробував грузити на wk8se семпли акая - проблема була лиш в тому ,як загрузити флопіком більш важчі семпли.
|
Petrovich1970 | 16 Листопада 2014, о 14:37 |
Користувач |
Семли роланда G800 тільки бас гітари я хочу зробити бо лучших басів на самограйках я ще не чув Хіба що може на кетроні 5 а семпли акая шукав в інтернеті так нічого і не знайшов може не там шукав .сьогодні посидю пошукаю може щось знайду .. семли я на HD прямо з ноутбука загружаю.Хотілось ще б GEM перепрошити на якусь нову ОС.тільки де її взяти на такий синтезатор. Роланд хочеться тоже перепрошити тільки на нього ОС чіп аде його купити теж загадка. |
Petrovich1970 | 18 Листопада 2014, о 18:12 |
Користувач |
Микола, добрий вечір! Хочу у вас запитати, як ви загружали семпл WAV с дискети? Умене нічого не виходить, синтезатор не бачить. Я скачав для акай семпли WAV .Підскажіть, будь ласка .Тільки у мене емулятор стоїть, може через це. Бо не хочеться за одного семпла розбирати синтезатор ,щоб витягати HD ,а потім загружати. |
Petrovich1970 | 10 Грудня 2014, о 23:22 |
Користувач |
Доброго вечора всім! В кого є весільні прописки ,добротні, для Роланда G 800 і на GEM WK 8SE ОСОБЛИВО? Поділіться або продайте ,або підскажіть, хто прописує гарно такі синтезатори,щоб під його прописку самому хотілось танцювати. Бо я спробував сам ,але під мою прописку хочеться не танцювати ,а плакати. До цього грав тільки на ямахах ,там було легше прописати самому. Був в Івано-Франківській області с. Довгополе, там хлопці грали весілля на другому березі річки на Роланді 800, дуже гарно, прописаному ото бомба. Я ніколи не думав ,що старенький роланд 800 так може звучати, хотів зайти запитати, де вони його так прописали , але якось було незручно заходити в чужий двір. Да.... все-таки професійна прописка оживляє старенький синтезатор. Так що думаю пропишу і він мені ще заробить грошиків на Коржика па 500. Дякую всім за будь-яку допомогу. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти