DJ | 23 Грудня 2014, о 05:43 |
---|---|
Користувач |
Яка може бути ціна старий ламповий підсилювач Rosse morris marshall звісно моно.розкачює дві колонки по 300 ватт на ура при 4 омах.лампи розраховані на 8000 тис годин.хто може назвати ціну хоч приблизно.він не боїться перепадів напрури. 8 ламп.2 трансворматора.по 650 ватт. для стаціонару в барі просто супер.буде працювати сутками і нічого йому не буде. лампи ще продаються .. |
Yulianovich | 23 Грудня 2014, о 06:46 |
Користувач |
Troublemaker, Caps Lock не працює? |
SaBmSv | 30 Грудня 2014, о 15:39 |
Користувач |
Якщо постаратись, то за хороші гроші. Пройдіться по подібним оголошенням тут і самі все побачите.!! |
Yulianovich | 31 Грудня 2014, о 00:18 |
Користувач |
Яких ламп, конкретно, марка, модель? |
DJ | 5 Січня 2015, о 04:14 |
Користувач |
Лампи совецкі пише на них 82 отк\ гу - 50 91 07. Продаються не догого 40 гр шт.куповав півтора року на зад.І колись мені говорили в магазині що можна ставити по 40 дол 1 штуку.не знаю чи то правда чи ні.бо зараз дійсно не цікаво.Колись я на ньому працював в барі на стаціонарі без проблем. в мене був транзісторний підсилювач і він згорів пару раз і я купив цей і працював на ньому років пять.В барі була дуже погана напруга що аж горіли стабілізатори.А ламповому по барабану до цієї пори.яб використовував його далі але вмене один динамік тільки 600 ватт.а кому хватає 2 300 ватт він дійсно би йому служив ще і служив. і він не дуже важкий десь кг 15.не більше.А бас просто супер.мякий.жалко що стоїть без діла .він відіграв не одне весіля чи сто .і на морозі і вдощ і вжару. |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 10:10 |
Користувач |
Це вага УМ-50. Там стоять на виході 2 лампи ГУ-50. http://www.rw6ase.narod.ru/000/rez2/um50.html Його номінальна потужність (реальна, без спотворень) 50 Вт. При збільшенні кількості вихідних ламп збільшується вага підсилювача. Про які 650 Вт тут можна говорити? Допускаю що топікстартер не орієнтується в питанні. |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 12:09 |
Користувач |
Про які 650 Вт тут можна говорити Може бути! Залежності яка напруга подається на Анод та Катод лампи. Топто напишу простіше: Якщо лампа видає скажім 50ват, при своїй нормальній запитці! То при підняті напруги на Аноді і потужність лампи зростає, але є одне но що цю напруг завишувати можна допевної межі! Но потрібно врахувати що ресурс лампи врази якщо не вдісятки разів скоротиться! В барі була дуже погана напруга що аж горіли стабілізатори.А ламповому по барабану При низькій напрузі полюбому потужність впаде! А лампач ще й фон гудящий дасть! |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 12:38 |
Користувач |
Олександр Соколюк, все вірно! От тільки який звук з ГУ-50 всім відомо. На кращих 6п3се теж, скільки не збільшуй анодну напругу, багато на виході не доб'єшся. Звісно якщо ставити "рекорд", то можна розкочегарити. Але все одно здійснення цієї затії прив"язане до потужності вихідного трансу. Ну і автоматично до силового. Коли говорити про цифри, то можна "накрутити", але ціною частої і регуляргої заміни ламп. Коли їх бралось "за пляшку" у кіномеханіка "Дяді Васі" це одне, а на сьогоднішній день експлуатиція лампового обладнання коштовна річ. Знаю це питання не з "газет-журналів", а з власного більш ніж сорокарічного досвіду. |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 12:41 |
Користувач |
Тааааааак!!! Я вже й забув про те "ууууууу..." |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 13:00 |
Користувач |
Yulianovich Згідний звами на всі сто! Добавлю тільки одне зі своло досвіду. Певний час ми грали на лампачах власного виробництва, а хотілось побільше потужності і поменше усілків. То ми свої лампачі розганяли добряче правда на лампах з телевізорів зараз недуже памятаю яка їх назва чи 44, чи 48, та не вцему суть но звук був натой ча бомба (в усілку було на плече 8ламп), а от міняли їх майже щороку! Іменно низ ішов мягкий від лампи і потужний. Але на цей ча поміняти зараз 16 ламп то на цему все сказанно!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти