Yulianovich | 5 Січня 2015, о 14:11 |
---|---|
Користувач |
А потрібно щоб вони були підібрані (!) попарно. А провести регулювання зміщення, якщо потрібно... Басист міняв в попередньому одну лампу, то обійшлась більше 20$. Ламповий звук це більше ностальгія. Хоча в гітарному підсиленні їм рівних нема. ІМНО. |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 16:42 |
Користувач |
Ламповий звук це більше ностальгія. Хоча в гітарному підсиленні їм рівних нема |
DJ | 5 Січня 2015, о 21:53 |
Користувач |
Так дійсно там стоїть дві маленьких лампи і вісім великих.Я так зрозумів що одна лампа видає 50 ватт.Я так зрозумів що він 400 ватний. |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 22:59 |
Користувач |
Якщо там стоїть дві малі то він є моно відповідно один канал! Просто вихідні гнізда запаралелені! А якби ще написали марку силових ламп то приблизно можна було б і оприділити потужність. |
nachtigall_ua | 10 Січня 2015, о 14:31 |
Користувач |
Та він же вказав у першому пості що там стоять лампи ГУ-50. Тепер хіба басисту комбаря лампового на цьому агрегаті замутитиможна було би, басюра гріб би добрий... От тільки не понятно де там береться вказана топікстартером потужність у 400Ват (!) навіть якщо там ГУ-50-ті... |
DJ | 10 Січня 2015, о 22:59 |
Користувач |
Так там стоять вісім великих гу 50 і дві лаленьких 21 .Зараз може скину фото його в фото альбом. |
DJ | 19 Січня 2015, о 12:40 |
Користувач |
Я хочу повернутися до мого запитання скільки можна за нього просити гр.Є два фото в фото альбомі.Тільни в моєму інакша верхня кришка а остальне точно таке саме.Дякою. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти