Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чому відео оператор заробляе більше сам ніж шість музикантів?
Чому відео оператор заробляе більше сам ніж шість музикантів?

ОПЕРАТОР ЗАРОБЛЯЄ САМ ПРИБЛИЗНО 4000 ТИС А БІДНІ ЛАБУХИ 2000 ГР НА ВСІХ.ОПЕРАТОРА КАМЕРА СТОЇТЬ З ПРИБАМБАСАМИ В СЕРЕДНЬОМУ 40 000 ТИСЯЧ А МУЗИЧНА АПАРАТУРА НАПЕВНО НЕ МЕНШИ СТА ТИСЯЧ. КИБИНІМАТОГРАФ ЇЇ ВІДРОБИ БЕЗ ПРОБЛЕМ ЗА ДВА МІСЯЦЯ З НАЛОГАМИ А ЛАБУХИ НАПЕВНО ЗА РОКІВ ДВА- ТАК ДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ.ВОНА Є ЧИ НЕМА?

Шо то за лабухи шо по такі гроші аж шестеро ходять? Правильно оцінюйте свою роботу! Чи то може один людина - оркестер?

Питання з розряду "Чому він багатий, а я бідний" , " чому я не сокіл і не літаю"....

Видно погано граєте, а оператор добре знімає

Бо оператор всьо робит "в живу"!!!!!

Хлопці,ви як моя барменша-а чому музикант грає 3 години і має 100грв,а я цілий день працюю і теж 100.кидайте інструмент,беріть камеру і вперед!!!!нерахуйте чужі гроші!!!

Топікстартер не пишіть повідомлення великими літерами, це заборонено правилами.

По -перше , так вони себе "поставили", по - друге , так заних "музикантів " дохріна і трошки , які збивають ціни один одному. Коротше кажучи , "профспілка" у тамадів та операторів більш згуртована.

Ті,хто "грає" весілля за 2000 грн на кантору більше і не вартує.

"Troublemaker" - в перекладі з англ. - "Порушник порядку" і бачу що воно мабуть так і є, бо просять-просять його не набивати текст великими літерами, а він усеодно гатить по темам заголовком і все тут. Та ж прислухайся вже того що колеги радять, невже так важко вимкнути CapsLock...

А по темі: Так оператори заробляють кращі башлі - і так було завжди, і я вважаю, що так і має бути. Лабухи відспівали, ковтнули на коня, взяли зароблені башлі і поїхали і у вівторок-середу про те весілля можуть і не згадати взагалі. А "відік" мало того що вдосвіта знімати починає як молода з молодим просинаються, пукають, вбираються, красяться і т. д. ("геморр" повний), так по закінченні халтури відеооператор ще й бабла не отримує а грається з тим весіллям ше на протязі 1-2 місяців, а то й трьох (тоже "геморр" ще той). А відповідальність за готове "кіно" яка? Просто труба... У мене знайомий "відік" одного разу знімав два дні весілля, додому привіз матеріалу на 120 Гіг дві карти пам,яті, ставить у комп а на одній карті звуку немає десь пропав, а натій карті знято усе вінчання, обряди і увесь перепій... Що можна робить з таким кіном? Замовнику нічо й пояснювати техн.проблему... Він по своєму правий  - раз я вам плачу великі гроші, так ви дайте мені за них гарне "кіно" і всьо, нічого слухати не хочу... 

Та й капіталовкладення у ту справу них теж я вам скажу не хилі і то на одну свою душу... Тому й різниця в бабках всетаки має бути... Зрозумійте мене правильно, я весільним відео не займаюсь і їх не захищаю в плані заробітку, просто я так розумію дане питання. Дехто зараз скаже, а музикант-профі вчиться на то кілька років, з репетицій пів-життя не вилазить, а ще з "владєльцамі" та всякою "смолою" нерви собі псує і т. д.... Правильно усе, так і відеооператори зараз теж вчаться, розвиваються і тримають постійно руку на пульсі технологій. А інакше ніяк, час диктує свої умови і відеооператорам і лабухам. Куди дінешся...

Чому відео оператор заробляе більше сам ніж шість музикантів? Зустрічне питання: Мало грошей, то чого на 2000 грн вас туди приперлось аж шестеро(!), скажете ми колектив? То чого такий великий профі-колектив лабає за таку малу оплату? Ціни собі не знаєте? А якщо знаєте собі ціну то чому тоді у вас виникають такі дивні питання?

В мене знайомий оператор зняв два весілля як потім виявилось без звуку,в камері мікрофон гавкнув-оце гемор так гемор.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти