DJ | 29 Грудня 2014, о 02:04 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора.Я вибачаюсь що создав таку тему.Я просто написав що впало на думку.І полочилась така неприємна ситуація.Я проти операторів не маю нічого проти , бо сам маю багато знайомих ідрузів оператррів.І що я писав виликими буквами я просто не знав що так не можна. Я не хочу нікого обідити.Чесно скажу є такі операторі що дійсно їхня зйомка дуже не подобається.Просто не возможно дивитися потім зазнятий матирял.просто знімають що попало і як небуть і беруть ті самі гроші що другі їхні колеги знімають просто від душі .Просто в нас був такий випадок коли оператор напевно був пяний на випуску і стер всю зйомку а потім 2 роки людям морочив голову чо робить ще монтаж бо дуже багато заказів.і вже років вісім як ні грошей ні памяті.І ще музиканти спортили свято.Випускники підходять за дві неділі до випуску і питають чи ви не занняті я говорю зайняті вже дуже давно вдругому місці І спитали чи є ше хтось .я поздвонив по своїх знайомих по районі і всі були звйняті . І випускники взяли з другої області. А ті музиканти грали три польки і вальс.Їх просили змінити репертуар а вних крім полюк і вальсів зовсім іншого не було.їм повезло що на випуск прийшовсподивитися мій теперішній гітаріс і тільки він допоміг спасти свято.Кортче це не донічого.А за дві тисячі хіба весілля діджейой а вживу не менше 250 долларів ми берем зараз чотири чоловіка.раньши в двох з напарником брали 1800 пять років назад.Не той час щоб брати дві тисячі.особино як вас в колективі четверо.коротче музикант займається своїм ділом а оператор своїм і каждий дивиться яка його ціна влаштовує.простомробіть свою роботу і даруйте людям радість і настрій буде гарантовано а оператор залишить про вас довгу память.Знаступающим 2015 роком. Слава Україні... |
ZZ2000 | 29 Грудня 2014, о 20:32 |
Користувач |
!!! А-А-А !!! Немає слів, розпирає... Troublemaker, ти порвав тут усіх надвоє... Чесслово... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти