Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чому відео оператор заробляе більше сам ніж шість музикантів?
Чому відео оператор заробляе більше сам ніж шість музикантів?

Доброго вечора.Я вибачаюсь що создав таку тему.Я просто написав що впало на думку.І полочилась така неприємна ситуація.Я проти операторів не маю нічого проти , бо сам маю багато знайомих ідрузів оператррів.І що я писав виликими буквами я просто не знав що так не можна. Я не хочу нікого обідити.Чесно скажу є такі операторі що дійсно їхня зйомка дуже не подобається.Просто не возможно дивитися потім зазнятий матирял.просто знімають що попало і як небуть і беруть ті самі гроші що другі їхні колеги знімають просто від душі .Просто в нас був такий випадок коли оператор напевно був пяний на випуску і стер всю зйомку а потім  2 роки людям морочив голову чо робить ще монтаж бо дуже багато заказів.і вже років вісім як ні грошей ні памяті.І ще музиканти спортили свято.Випускники підходять за дві неділі до випуску і питають чи ви не занняті я говорю зайняті вже дуже давно вдругому місці І спитали чи є ше хтось .я поздвонив по своїх знайомих по районі і всі були звйняті . І випускники взяли з другої області. А ті музиканти грали три польки і вальс.Їх просили змінити репертуар а вних крім полюк і вальсів зовсім іншого не було.їм повезло що на випуск прийшовсподивитися мій теперішній гітаріс і тільки він допоміг спасти свято.Кортче це не донічого.А за дві тисячі хіба весілля діджейой а вживу не менше 250 долларів ми берем зараз чотири чоловіка.раньши в двох з напарником брали 1800 пять років назад.Не той час щоб брати дві тисячі.особино як вас в колективі четверо.коротче музикант займається своїм ділом а оператор своїм і каждий дивиться яка його ціна влаштовує.простомробіть свою роботу і даруйте людям радість і настрій буде гарантовано а оператор залишить про вас довгу память.Знаступающим 2015 роком.  Слава Україні... 

"...мій теперішній гітаріс і тільки він допоміг спасти свято..."

!!! А-А-А !!! Немає слів, розпирає...

Troublemaker, ти порвав тут усіх надвоє... Чесслово... 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти