DJ | 27 Грудня 2014, о 14:36 |
---|---|
Користувач |
Скільки можна з економити якщо зробити похожу модель самомому ev-1152. колонку. чи можна купити фільтра від ціеї моделі.динаміки я думаю без проблем.а корпус на заказ. я думаю що приблизно 4000 тисячі гр. просто я щитаю що можна з економити на корпосі. бо корпус напевно фірмовий стоїть думаю 200 доларів. за шт.. б у колонка ev 1152 споїть приблизно 600 evro і шт. може хтось це пробовав зробити , і як получився результат. |
flehs | 23 Квітня 2015, о 20:07 |
Користувач |
Дурна затія!!! |
unclehaphap | 23 Квітня 2015, о 20:27 |
Користувач |
Я взагалі вважаю, що можна ще й заробити несамовитих грошей. То ж не штука налагодити масове виробництво хороших, якісних виробів за ширпотребною ціною. Варто спробувати. Заодне буржуям з китайцями охоту бізнесом займатися відіб'єте. Бренд "Траблвойс" - дарую. А через 25 років успішного розвитку і процвітання бренду (якщо все зростеться) чергове молоденьке Траблмейкерчатко спитає на форумі "Скільки можна з економити якщо зробити похожу модель самомому TroubleVoice-11111152222222222. колонку. " Отака рекурсія жизні...
|
Вячеслав Нашемпа | 23 Квітня 2015, о 22:37 |
Користувач |
Подібні теми обговорювали вже багато разів,не треба видумувати велосипед,на даний час вибір акустики шикарний,і в домашніх умовах дуже проблемно щось толкове змайструвати.(моя думка). |
Богдан Іванишин | 24 Квітня 2015, о 01:12 |
Адміністратор |
Анкл, реально Троольнув... )))))))))) Мейкер завис..... Меморі фуллл....
П.С давно так не ржав....)))))) |
pete fedyshyn | 24 Квітня 2015, о 13:37 |
Користувач |
Скільки можна з економити якщо зробити похожу модель самомому ev-1152 Насправді зекномоти можна, але зміст це робити є тільки, якщо робити клон з дорогих колонок преміум класу. Така акустика коштує від 1500 баків за нову, головки приблизно 300+300 баків + плюс 200 за ящик з фурнітурою і фільтром, то економія виходить. А клонувати всякий ширпотреб то дурна трата часу та грошей, в тому сигменті і фірмові не звучать, то шо очікувати від клона? Те шо написав Д. Хапко :) |
electromuzik | 29 Квітня 2015, о 00:12 |
Користувач |
Мій знайомий скрипки виготовляв і повірте це дуже набагато складніше ніж виготовити акустичний ящик. Потрібно зняти точний розмір з оригіналу, мати знання в демпфіруванні щоб не виникли небажані резонансні частоти, спади ачх і вібрації корпусу і саме головне- вміти настроїти фазоінвертор який зменшує нелінійні спотворення та збільшує віддачу на низах.Розрахунки фільтрів під конкретні динаміки є в неті. ПС. команда з Нового Роздолу озвучує концерти по всій Україні зірок естради на стадіонах і акустичні портали там власного виробництва а потужності там не до наших .Хлопці чомусь не купували "фірмові ящики". |
pete fedyshyn | 29 Квітня 2015, о 15:59 |
Користувач |
море букв.... а сказати що хотіли? |
electromuzik | 30 Квітня 2015, о 01:12 |
Користувач |
Людина хоче акустику власноруч змайструвати, хіба це погано. А... ми привикли купляти все готове, провірене, брендове і якщо хтось ліпить самопал то він лох. Українці, до чого ми докотилися! В домашньому вжитку в нас холодильник - білоруський, кухонний комбайн- прибалтійський, телевізор- корейський, музичний центр та комп- китайський, меблі- польські, посуд угорська, пилесос- тайвань а що ж наше Українське, та нічого ми не маємо бо ми такі зарозумілі Українці! |
SHARIK | 30 Квітня 2015, о 08:38 |
Модератор |
electromuzik а що ж наше Українське, та нічого ми не маємо бо ми такі зарозумілі Українці! Але, за то, як МИ СПІВАЄМО... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти