DJ | 27 Грудня 2014, о 16:57 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора в якій з цих єлектроник пм-4 є ревер в пм-4\пм-4-1\electronika pm-4-3. і розкажіть чи щесь хтось з вас корестується нею. дякою. |
Ivan2912 | 28 Грудня 2014, о 13:25 |
Користувач |
Я думаю друже що цими пультами вже ніхто не користується,і може з років 20 назад то був ревер,а зараз ??? |
DJ | 29 Грудня 2014, о 02:36 |
Користувач |
Яб не сказав внас вони дуже популярні в районі . і недумайте що якась там аппаратуга біг чи соунд кінг.Всі сидять на фірмовій акустиці.мінімум парк аудіо.А єлектронікою користуються давно і мали фірмові мікшири але повернулися до пм-4.Просто в нас є майстер він щось там трошки шаманить і вона звучить на багато краще.і стала дуже популярна а знайти дуже вашко.Я колись років три чи чотири хотів купити собі четверто але дуже хотіли багато не менше тьох тисяч гривень.І я собі купив ямаху але зразо продав. бо був києві і там хлопці працювали на них. ясзапитав як вам ці пульти вони говорили що повне га-о.І я просто купив собі дуже дишевий соун кінг. працював на ньому років три без проблем.І даже якщо поломався проблем з римонтом нема.якщо куповати в магазині там булоирік гарантії а римонт роблять у харкові протягом чотирох днів.а другої марки не меньше двох неділь.Я два роки був не вдома і рішив продовжити дальше займатись музикою. бо маю всю аппаратуру.тільки не хватає пм-4.це дійсно класні пульти.просто не памятаю яка пм-4 йде з ревером. бо не хочу таскати оддельно ревир хоть він вмене є. і не поганий забув назву купував б у за 200 дол. |
Lutso | 29 Грудня 2014, о 08:43 |
Користувач |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Yulianovich | 29 Грудня 2014, о 13:20 |
Користувач |
На форумі завівся жирний троль. |
Ivan2912 | 29 Грудня 2014, о 15:38 |
Користувач |
Ну да....Не знав що Біг та Соунд кінг це серйозна фірма. Але зрешту якщо порівнювати з Електронікою то може і так... |
bodja bear | 29 Грудня 2014, о 17:03 |
Користувач |
А мені подобається "творчість" Troublemaker...якщо читати з будуна, то дуже добре знімає симптоми постпохмільного симптому |
Lutso | 29 Грудня 2014, о 18:29 |
Користувач |
Дякую bodja bear за 10хв. бесперервного сміху. Знаю що не в тему, но не можу.... |
Ivan2912 | 29 Грудня 2014, о 23:42 |
Користувач |
Тут на сайті один хлопчина продає Електроніку ПМ-01, і всього за 450грн, Так що є шанс придбати, ДУМАЙ ДРУЖЕ ДУМАЙ,,, |
DJ | 30 Грудня 2014, о 06:24 |
Користувач |
Цьо хлопчині можу віддати свою пм-1 і пм-3 лежать років здесять.\І за гривень 500 action робочий або allesis fdx 12 за 200 ye. і коплю собі за 1200 пм-4.А А ваші коментарі мене не цікавлять що краще що гірше.Я просто запитував у якої пм-4 є ревер .У кожного своя думка.І каждий купоє що йому подобається. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти