BorysMuzyka | 3 Січня 2015, о 21:26 |
---|---|
Користувач |
У якому з пультів кращий ревер? Allen & Heath ZED 10FX чи Soundcraft EFX8.УМНІКІ скажуть поганий там і там,то нехай скажуть,де гірший.Я звертаюсь з запитанням до простіших,як і сам. |
Ivan2912 | 3 Січня 2015, о 23:22 |
Користувач |
У нас Soundcraft FX-8 це старша модель і ще англієць,там правдивий лексікон,Ревер там супер, А на рахунок EFX-8 це новіша модель і вже китаєць ревер там вже не такий і не париться, Ну старші моделі кращі,,, |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 12:23 |
Користувач |
Дуже класного ревера ні в жорному пульті незнайдеш! В мене пульт Soundcraft EFX8 То я донього підключаю зовнішній ревер Лексікон 550. |
Ivan2912 | 5 Січня 2015, о 12:54 |
Користувач |
Правильно в теперішніх пультах шорошого ревера нема ну хіба в Дінакордах за 1500$. Але напрклад в сондрафті FX-8 він ше шороший правдивий Лексікон нубо пульт ще маде ін England і має поза 10років а тоді ще підробок не робили. Париться.прописується під свій смак.Так що ми його використовуєм і дуже задоволені більше ніяких не підключаєм. А от у знайомих EFX-8 і там вже не то. Щоб трошки прозвучало вони мусять підключати ще виносний ревер і парити з цим що у пульті нубо сам ревер у пульті там слабий. А от у Ален Хіт ZED 10FX я думаю що там ревер від Soundcraft EF-8 також слабший бо одна людина хотіла з нами мінятись з доплатою і так як він казав хочуть кращий ревер. Ну незнаю може в кого який смак... |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 13:06 |
Користувач |
Правильно в теперішніх пультах шорошого ревера немі Може воно і так, аможе і ні Коли я брав свій саундкраф зразу я був задоволений ревером, але ж запроси нестоять на місті от і вже як той нарик шукаїш щось нове і все тобі мало іхочиш щось краще!))) Оті начинає мудрувати! |
Ivan2912 | 5 Січня 2015, о 14:25 |
Користувач |
Незнаю. Soundcraft FX-8 у нас вже сім років і до сих пір цей ревер що у ньому є нас задовільняє. Просто якщо щось надоїло його завжди можна перепрограмувати як подобається.Він ж прописується. Було б бажання... |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 14:45 |
Користувач |
Яке всеохоплююче слово. А тепер на пальцях розкажіть які конкретно параметри там змінюються і редагуються. |
Ivan2912 | 5 Січня 2015, о 14:51 |
Користувач |
Ну як Вам сказати зрозуміло що це не Дінакорд та воно не зробить якісь дива що окремий ревер за 600 баксів але на халтури нам хватає аж по вуха. |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 16:12 |
Користувач |
Які параметри редагуються. Я слухав неодноразово в роботі FX-16, але не крутив там нічого. Тому й питаюсь. |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 16:38 |
Користувач |
на халтури нам хват Цим і все сказано! Декому пульта ПМ-1 і ревера Еско вистачає, і лишньої копійки на апарат непотратят, а інші хочуть мати класний звук і від нього кайфувати! А що нарахунок настройко ревера в соункрафті то дійсно його можна підрулити ну до виносного пексікона йому ой як далеко!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти