Сергій Недбайло | 10 Січня 2015, о 19:22 |
---|---|
Користувач |
В 32-х бітну ставив, а в 64-х - не хоче. Virtual Guitarist Electric edition. Допоможіть, хто знає. Дякую. |
Hollow Man | 14 Січня 2015, о 19:02 |
Користувач |
Все правильно,плаг класний,але старенький(32 бітний).Скачай і постав собі J bridge,тоді 64 -бітна сімка побачить 32-бітні плагіни. |
Володимир Матвійчук | 15 Січня 2015, о 00:40 |
Модератор |
7-ка - то що? DAW чи ОС? |
Юрко (DJ ... | 15 Січня 2015, о 08:15 |
Користувач |
JBRIDGE рулить - заставляє працювати майже все)))) натисненням двух кнопок)) |
Сергій Недбайло | 15 Січня 2015, о 16:38 |
Користувач |
7- це операційна система. З тим джі Бриджем не стикався. скачав. Він маленький. А далі? |
Юрко (DJ ... | 15 Січня 2015, о 19:21 |
Користувач |
В мене Вінда 10 (Девелопеська версія), Бріджер працює чітко. Робота проста - ставите плаг х86. Запускаєте бріджер під адміном, вибираєте на першій сторінці "Using x64 Host". Далі натичкаєте "Create bridged files in same directory (Not recommended)". На те що це нерекомендовано не звертаєте уваги. Далі в діалозі вибираєте папку куда плаг поставили. Чекаєте і натискаєте ОК в вікні про успішний бріджинг. PROFIT!!!
П.С. Якщо виберете рекомендовний пункт - зберігати в окремій папці бріджовані файли, то прога падає... Чому не знаю, але то не важливо. Провірено неодноразово і на 7-й, і на 8-й, і на 10-й вінді... |
Володимир Матвійчук | 15 Січня 2015, о 22:04 |
Модератор |
Сергій Недбайло, а DAW яка? |
Сергій Недбайло | 15 Січня 2015, о 22:17 |
Користувач |
Акустика Mixcraft. Sony Creative Software Acid Pro і Кубік. |
Володимир Матвійчук | 15 Січня 2015, о 22:41 |
Модератор |
Сергій Недбайло, яка саме? скільки біт? це Вам потрібно, чи мені? :) |
Сергій Недбайло | 15 Січня 2015, о 22:52 |
Користувач |
Володимире, мені соромно признатись, але я не знаю, що Ви маєте на увазі..... Програми в яких ПРОБУЮ працювати - я написав. Операційна вінда 7, х64 бітна. Я хочу навчитись аранжуванню, бо пісень маю до фіга, а щоб звучали вони "не маю" :)
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти