DJ | 11 Січня 2015, о 20:36 |
---|---|
Користувач |
Який саб з цих конструкцій кращий для дискотеки і живої роботи.Розміри і вага не важливо.Тільки для вулиці.Немаю можливусті десь послухати.Хотілось би звами разом вибрати одну із цих моделей. |
Вячеслав Нашемпа | 11 Січня 2015, о 21:52 |
Користувач |
Якщо вага і розміри не мають значення я радив Вам звернути увагу на просту"обратку", колись в мене була 18 дюймова з 500 вт динаміком то на той час рівних їй не було, і зараз я вже задумуюсь чи не зробити знов такіж,добре що в селі в клубі ще один є - розміри можна скопіювати. |
DJ | 12 Січня 2015, о 01:25 |
Користувач |
Про старі обратки я не знаю нічого.А ле на даний час цікавлять тільки отці дві моделі.Хочиться щоб було надійно і красиво звучало про таппед читав багато а про скооп ще ні. і пільки що хотів почитати і зловив вірус.В основному пишуть про них в русскому форомі.І тепер нема більше бажаня заходити на другі форуми.Мені головне щоб він працював як на дискотеці і для живої гриі. Мені здається що scoop повинин краще підходити як і для дискотек і для ж.м А вдавлению один одному не остопають.тільки розміром і вагою,но для мене це неважливо. Я по етажах їх не буду носити.Хто добре знайомий з цею акустикую поділіться своїм опитом.Зараз скину у фото альбом цих моделей фото.І хотілося би послуха вашу думку про динамік маг 1805 чи нормально він звучить в рупорній акустиці. |
Володимир Куцик | 13 Січня 2015, о 10:32 |
Користувач |
Планував свого часу робити Таппед Горн (для себе) - але зробив КУБО 15 - віддача в порывнянны з ФІ - на порядок вища (це для вулиці). В малому приміщенні ж ФІ відпрацьовує краще. Але вже різ працюю на міні СКУПІ. Це просто фантастика (як для дискотек так і для живої лаби - те що шука.) Динаміки стоять В&С ТБХ100 (1 кВт). Можете приїхати послухати. Моя рекомендація Скуп - він звучить музичніше на мою думку. Всіх бажаючих запрошую на прослуховування. Жаль на днях відправив зроблений на замовлення ТАПОК та КУБО - тому порівняти не буде з чим. |
DJ | 16 Лютого 2015, о 02:11 |
Користувач |
Що ви можете сказати про ці корпуса W-bin EV Eliminator 1. 15.Бачив в оголошенях ці копії.Але ніколи не чув.Фото сюди не знаю як скинути .Кому цікаво подивития зайдіть в оголошення саббуфер-житомирська область.Чи можна вних ставити динаміки по 1200 ватт.І чи вони будуть краще звучати за скуп і тапед горн.Як ці саби випускае така відома фірма на весь світ.Я розомію вони похожі до старих пачоч чи обраток не знаю як правильно називаються бо ніколи не бачив на свої очі або не обращав уваги.А то скоро весна і не можу оприділитися ніяк.Це тільки чисто для вулиці.будуть використовуватися з колонками ACOUSTIC SY 2215 Q .хто не знає цієї моделі. одна колонка 1330 ватт. при 4 омах.101 дб.Чи може купити краще два саба простих Acoustic на динамках маг 1805.Але вних слабше давленія 97 дб.Як мені правельно підібрати низа до тих колонок.Площадь велика нема ніяких огорож.І збоку траса.Боюсь щоб не тірався звук.Самі розумієте вечірі буде звучати полюбому а дньом проблема звук тірається по любому.Мої парки звучать там як просте кіто радіо.А acustic дуже на багато краще .2 400 ватт взуває моїх 4400 ватт. |
Володимир Куцик | 17 Лютого 2015, о 13:54 |
Користувач |
W-bin EV Eliminator - це не рупор а БЕНДПАС. Колись була популярнысть на таке оформлення. Називають їх по різному - і обратки і хрести. Одне слово - для двору все ж таки краще рупор (на мою думку) - він дальнобійний і покриває площадку добре. ФІ - це приміщення. БЕНДПАС - відіграє добре і ближню зону і середню. Для двору БЕНДПАС допре працює в праильно налаштованому СТЕКУ. Порада лиш одна - все потрібно прослуховувати. Берете динамік який плануєте використовувати і слухаєте як він грає. Якщо нема динаміка то тут добре - бо можна придбати динамік під конкретний вид кабінету. Рупори різних типів є у мене. Бенд ПАс продав років 10 назад (ХРЕСТИ або ОБРАТКИ). П,С Я б вибрав рупор. ТОму що працював на тому і на тому |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти