Ivan2912 | 20 Січня 2015, о 23:12 |
---|---|
Користувач |
Якщо цей CARVIN китай то не раджу, Краще щось старше але правдиве-буде довше служити, Перевірено!!! |
Святослав Дутчак | 20 Січня 2015, о 23:30 |
Користувач |
А якщо USA. |
Ivan2912 | 21 Січня 2015, о 11:03 |
Користувач |
Незнаю. Нема що відповісти. Фірма не дуже відома. Краще довіряти провіреним фірмам..Наприклад-Дінакорд.Соундкрафт.Мекі але щоб були оригінальні а не чайна тоді буде окей. Це навірнєка хороше.Непрогадаєте... |
unclehaphap | 21 Січня 2015, о 11:33 |
Користувач |
Carvin - якраз відома фірма, але не у нас, де знають тільки два птахи - "миш" і "жаба"... |
bodja bear | 21 Січня 2015, о 16:53 |
Користувач |
Карвін може і відома....але Саундкрафт еФ Ікс8 пану Івану тоже продати треба |
SHARIK | 21 Січня 2015, о 17:12 |
Модератор |
Не про мікшера, АЛЕ.... Два хлопаки розмовляють про дівок: Перший - Тобі які подобаються? Брюнетки, чи блондинки....??? Другий - Мені ВЕЛИКІ ЦИЦЬКИ подобаються... Перший - А колір волосся який подобається? Другий - А я не люблю на цицьках волосся... P.S/ І я хочу по хохмити......Часом |
bodja bear | 21 Січня 2015, о 20:28 |
Користувач |
|
Ivan2912 | 21 Січня 2015, о 21:06 |
Користувач |
Для bodja bear- Мені здається що тут якогось натяку про продаж мікшера взагалі не було,ми ніби тут обговорюєм та радимось,Ми просто на форумі висловлюєм свої думки,і я тут нічого нікому не втулюю,Ну а куплю-продам зовсім в іншій категорії, Але Ви bodja bear-знову помиляєтесь,,,Так я продаю мікшер,але у мене Soundcraft FX-8 виробник Англія а не EFX-8 це китай,і всі прекрасно знають що це різні пульти, але ж Вам все одно,Ви ітак не збираєтесь купляти,,, |
Дмитро Сергієнко | 21 Січня 2015, о 22:27 |
Користувач |
Я ніколи не бачив Carvin made in china |
Ivan2912 | 21 Січня 2015, о 23:50 |
Користувач |
Років так з надцять назад такого ще не було-вони ще так не прогресували,А на даний час Китайці підробляють ВСЕ!!! Думаю що через років так 10-15 ця тема у музикантів ну просто зникне, Просто буде всюди Made in CHINA - вибору не буде, Це буде якись девайс якщо у когось заваляється якась робоча фірма,,, |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти