la1la2buh3buh4 | 17 Січня 2015, о 20:57 |
---|---|
Користувач |
Користуюсь мікшером Allen&Heath ZED-10. Ноутбук комутую з мікшером по USB. Чи потрібна звукова карта при такій комутації? |
Hollow Man | 19 Січня 2015, о 02:47 |
Користувач |
А нашо? |
la1la2buh3buh4 | 19 Січня 2015, о 07:23 |
Користувач |
От я й запитую, чи потрібна, а якщо потрібна - то "нашо"? А запитую тому що багато хто вказує на те - що використання звукової карти покращує звучання мп3шних мінусовок. |
unclehaphap | 19 Січня 2015, о 12:39 |
Користувач |
Звісно, що потрібна. Чим дорожча - тим краща. |
la1la2buh3buh4 | 20 Січня 2015, о 07:50 |
Користувач |
Думки розійшлись... Дядько Хапко, а яку б Ви порадили для відтворення мінусовок в форматі мр3 та, іноді, для любительського запису вокалу. Тільки в межах розумної, я б навіть сказав бюджетної, ціни, та що, на Вашу думку, вона мені дасть. Мікрофон EV N/D 967, процесор TC VoiceLive Play, мікшер Allen&Heath ZED-10, топи EV ZLX-12P, підсилювач Park Audio DF 1404, саби самопальні таппет-горн на вінницьких динаміках MS"S 15", знаю що це сама слабка ланка, (корпуса купляв на цьому сайті) , комутація в основному Klotz на Neutrik. Як же важко це все мені давалось при наших цінах на музичні послуги... |
Yulianovich | 20 Січня 2015, о 12:20 |
Користувач |
З виходу tape out мікшера на будь-яку "писалку" (залізну, чи софтову) і маєте запис.
А "розумна" це як? За 100$ купив, а звук на 500$? Купіть будь-який недорогий інтерфейс і по справі. На Вашому обладнанні різниці в звуці від зміни назви виробника не почуєте. |
la1la2buh3buh4 | 20 Січня 2015, о 13:05 |
Користувач |
Дякую пану Гарвасу за змістовну відповідь... Якщо я правильно зрозумів то з моїм обладнанням звуковуха - лише гроші на вітер. Дякую всім за поради. Висновок зроблено. |
la1la2buh3buh4 | 20 Січня 2015, о 13:06 |
Користувач |
|
Hollow Man | 22 Січня 2015, о 15:34 |
Користувач |
Вибачаюсь за дурне запитання:"нашо?".Дійсно від дорогої звуковухи толку не буде.А тому індивідууму,що з пінов у писку доказує,що"... звукова карта то є панацея для суперзвуку" можете п.........ередати прівєт..PS. А на своє обладнання не треба "гнати",воно ні при чому. |
la1la2buh3buh4 | 22 Січня 2015, о 18:01 |
Користувач |
Дякую, Юро. Я приблизно так і подумав. А що-до обладнання - то не всі мають можливість працювати на Дінакордах та EV хоча-б ETX серії. Бо якби прицював на Дінах, є така мрія і я до неї по можливості потроху просуваюся, - то не ставив би таких запитаннь, а спокійно комутував-би по ЮСБ, я вже так звик. Просто не так давно я працював на БІГах, вони і досі в мене (тягаю на шкільні лінійки та засідання пенсійно-соціального клубу "Калина", саме те: вага, потужність та вартість). І от при переході на EV, хоч і бюджетний, звук став кращим, а завжди хочеться ще чогось кращого... Дякую всім за відповіді та поради. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти