azsxdcfv | 24 Січня 2015, о 14:18 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги! Підкажіть чи можливо підключити ритм-машинку до синтезатора,щоби ритм-машинкою керувати через синтезатор.І якщо так,то яку ритм-машинку підібрати під PSR-630. |
Анатолiй | 24 Січня 2015, о 14:36 |
Користувач |
Керувата в повній мірі не вдасться. Підключив МІДІ-шнуром OUT від PSR-630 до IN будь-якої DRUM-машини можна використовувати СИНХРОСТАРТ та СИНХРОНІЗАЦІЮ темпа. Тобто, на драмі виставляєте необхідний номер патерна (ритма), а коли на клавішах PSR стартує оркестратор (акомпанімент), то драм почне грати. ТЕМП буде залежати від темпу, встановленого на PSR. Барабани ПСРки при цьоиу можна прибрати (наприклад Volume барабанного треку на ПСР) |
azsxdcfv | 24 Січня 2015, о 15:48 |
Користувач |
Тобто збивки та переходи на машинці щоб зробити,все одно треба ставити партнера. |
unclehaphap | 24 Січня 2015, о 16:56 |
Користувач |
Можливий інший спосіб: вимикаєте синхронізацію, узгоджуєте номери нот і мідіканал в обох пристроях, використовуєте машинку як джерело звуків. Повний контроль з клавіші за винятком волюму. |
Юрко (DJ ... | 26 Січня 2015, о 09:24 |
Користувач |
Ще одне питання по темі: є міді-клава і є ритм машина або самограй з прописаними драмами. Треба тим всім рулити з клави, але самограй не використовується (міді-клава наплічна). Тобто драми собі лабають, басіст також, а я по міді хочу ставити збивки. В клаві старт/стоп є. |
unclehaphap | 26 Січня 2015, о 18:48 |
Користувач |
Треба дивитись в мануалі машинки, чи вона має таку можливість. Десь я колись у якійсь таке бачив - треба було передати MSB/LSB і PC. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти