DJ | 27 Січня 2015, о 13:59 |
---|---|
Користувач |
Цікаво чи зараз ще зтось робить весілля в шалаші зимою.І чи би хотілось вам ще попрацювати на морозі як колись.Бо знаю є що згадати.І хотілося побачити відео .Бо люди вже напевно в багатьох регіонах країни напевно вже й забули що таке весілля за мінус 20 градусів.Буду вдячний за відео бо шалаш зимою не бачив років з десять точно. |
rura1961 | 27 Січня 2015, о 16:08 |
Користувач |
У 1984 році грали халтуру при -30!!!...дві сутки, романтика! |
Вячеслав Нашемпа | 27 Січня 2015, о 17:16 |
Користувач |
Також знайомий з такою "африкою",в 1993 2 дні при мінус 26, понадівали на себе що повернутись було важко,зате було цікаво коли при такому морозі весілля 200 чоловік гарцює без пауз, і не скажу що ми тоді позамерзали,лише часто треба було гітару підстраювати,а минулий рік на дворі весілля день відіграли і моя вокалістка місяць хворіла,дуже рідко тепер у нас в шалашах весілля восени,тим більш зимою. |
Yulianovich | 27 Січня 2015, о 19:15 |
Користувач |
Ну не знаю... Навіть в "ті" далекі роки зимою ставили різні там "дуйки". Або на основі тенів з вітрячком, або на газі. При мінусових ніби й не грали. |
Вячеслав Нашемпа | 27 Січня 2015, о 19:58 |
Користувач |
Головне під ноги щось кинути щоб не на землі стояти |
Gocan | 27 Січня 2015, о 21:08 |
Користувач |
Yulianovich
Ну не знаю... Навіть в "ті" далекі роки зимою ставили різні там "дуйки". Згадав :) Дуйка вмикалася в розетку але як топливо горіла соляра. Посадили людей, сідали самі і хтось з нас зачепив кабель живлення. З дуйки сталася дим-машина, струя гарячого пару соляри вальнула в буду і народ весело зробив глоту в дверях. Прийшлося провітрювати годину |
Vad | 27 Січня 2015, о 23:20 |
Користувач |
В далекому 1997 -му грав весілля на yamaha 510,то морозу було до мінус 20.Горілка не допомагала.Ставив вниз під клавіші тен.але все одно руки дуже мерзли.Грав наживо ніяких мідіфайлерів не було.Ось так.Були б тоді ноути то була б шара. |
Вячеслав Нашемпа | 28 Січня 2015, о 07:19 |
Користувач |
Тоді не було такої апаратури,ні ноутів ,але було цікаво,хто грав в той час зрозуміє,а зараз навіть гості якісь не ті. |
milar85 | 28 Січня 2015, о 20:41 |
Користувач |
Всім привіт! Апарати взагалі-то не призначені для роботи в мінусову температуру! Наприклад ноут можна легко вбити! Батарея на морозі миттєво дохне! І потім держить тілька кілька хвилин! Я наприклад не берусь на вулиці озвучувати якийсь захід, якшо температура нижче 0. На Василя грав "танці" (дискотека) на вулиці на відкритому майданчику. Температура була якраз близько 0,-1! Було нормально! Замовляли якось і при -15. Але я відмовився! Здоровя важливіше і апарат шкода. |
unclehaphap | 28 Січня 2015, о 22:21 |
Користувач |
При мінусових температурах дуже недобре клавішам: стає крихкою пластмаса, дубіють резинки кнопок та клавіатури, загусає змазка клавіатури, деградують батарейки та акумулятори, рідкокристалічні дисплеї суттєво підгальмовують. Воно того варте? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти