Володимир Куцик | 18 Лютого 2015, о 09:04 |
---|---|
Користувач |
Хлопці виникла потреба перекинути прописку ЮЗЕР БАНКІВ Драм машини Roland R-5 на Roland R-8 по міді (бо по іншому це не зробити). Як правильно виконати цю операцію. Всім не байдужим дякую наперед. Хотів би точно почути відповіді від знаючих (Ростика, Ігора, Петі...) |
unclehaphap | 18 Лютого 2015, о 10:26 |
Користувач |
Ідея наступна: дампимо потрібні патерни чи інші дані у syx файл, потім міняємо DeviceID (потрібні значення дивимось у мануалах). Також потрібно буде підправити ChechSum у редагованому файлі. Потім цей поправлений файл заливаємо в іншу машинку. P. S. Я почав писати редактилку для R серії, але закинув через тропічну лінь. Описану вище функцію теж планував реалізувати. P. P. S. Редактилка для R8: http://mountainutilities.eu/r-8 |
Володимир Куцик | 18 Лютого 2015, о 10:43 |
Користувач |
Я думав Ростик що це все простіше. Я ще нічого не пробував бо це потрібно товаришеві. Моя теорія полягала в наступному. 1 машина плей інша рекорд і в Ріал Таймі передання міді інформації по шнурі. Між машинками однієї моделі думаю проблем немає а от як між різними? Щось не хотілось би так глибоко лізти в Дампи. Тай дамп чим зробити з Р5. |
unclehaphap | 18 Лютого 2015, о 10:57 |
Користувач |
Реалтаймом ми переженемо лише ритмічні дані патерну. Драмкіти, feel-патерни доведеться поправляти руками. Мій спосіб тільки виглядає страшним, насправді варто спробувати. Дамп можна зробити засобами самої машинки, можна засобами редакторів (SoundDiver, Sound Quest), можна просто подавши на мідівхід ексклюзив з запитом вивантаження. Все це є у мануалах, сам бачив :) |
Володимир Куцик | 18 Лютого 2015, о 11:26 |
Користувач |
От другу і потрібна лише ритм секція а барабанний набір я думаю не займе багато часу налаштувати. Але особисто для себе спробую побавитись із дампами (для власного розвитку) |
yuralabgitara5 | 18 Лютого 2015, о 13:38 |
Користувач |
допоможіть ролнд 880 прописати \взбивки\наперед дякую 0680574173 василь\небезкоштовно |
yuralabgitara5 | 18 Лютого 2015, о 13:47 |
Користувач |
допоможіть ролнд 880 прописати \взбивки\наперед дякую 0680574173 василь\небезкоштовно |
unclehaphap | 18 Лютого 2015, о 14:06 |
Користувач |
880 не стосується даної розмови, будьте ласкаві створити нову окрему тему... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти