Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Допомога по Roland R-5
Допомога по Roland R-5

Хлопці виникла потреба перекинути прописку ЮЗЕР БАНКІВ Драм машини  Roland R-5 на  Roland R-8 по міді (бо по іншому це не зробити). Як правильно виконати цю операцію.

Всім не байдужим дякую наперед. Хотів би точно почути відповіді від знаючих (Ростика, Ігора, Петі...)

Ідея наступна: дампимо потрібні патерни чи інші дані у syx файл, потім міняємо DeviceID (потрібні значення дивимось у мануалах). Також потрібно буде підправити ChechSum у редагованому файлі. Потім цей поправлений файл заливаємо в іншу машинку.

P. S. Я почав писати редактилку для R серії, але закинув через тропічну лінь. Описану вище функцію теж планував реалізувати. 

P. P. S.  Редактилка для R8: http://mountainutilities.eu/r-8

Я думав Ростик що це все простіше. Я ще нічого не пробував бо це потрібно товаришеві. Моя теорія полягала в наступному. 1 машина плей інша рекорд і в Ріал Таймі передання міді інформації по шнурі. Між машинками однієї моделі думаю проблем немає а от як між різними?

Щось не хотілось би так глибоко лізти в Дампи. Тай дамп чим зробити з Р5.

Реалтаймом ми переженемо лише ритмічні дані патерну. Драмкіти, feel-патерни доведеться поправляти руками. Мій спосіб тільки виглядає страшним, насправді варто спробувати. Дамп можна зробити засобами самої машинки, можна засобами редакторів (SoundDiver, Sound Quest), можна просто подавши на мідівхід ексклюзив з запитом вивантаження. Все це є у мануалах, сам бачив :)

От другу і потрібна лише ритм секція а барабанний набір я думаю не займе багато часу налаштувати. Але особисто для себе спробую побавитись із дампами (для власного розвитку)

допоможіть ролнд 880 прописати \взбивки\наперед дякую 0680574173 василь\небезкоштовно
допоможіть ролнд 880 прописати \взбивки\наперед дякую 0680574173 василь\небезкоштовно

880 не стосується даної розмови, будьте ласкаві створити нову окрему тему...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти