Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » M-Audio Oxygen 61
M-Audio Oxygen 61

Слава Україні! Путін -ХУЙЛО!!! Не можу розібратись з клавою M-audio Oxygen 61. Використовую прогу REAPER. Назначаю команди play, stop, repeat, rec., на кляпах. сигнал функціонує лише при утримуванні кнопки. Як настроїти?

Привіт колєго!З"Потрошитєльом" справи не мав,бо почав з ФЛ-ки,але мені здається,що суть настройки міді клави у них однакова.Треба залізти в глобальні настройки і де потрібно зняти,або навпаки поставити галочку.Щось мені здається,що в Ріпері мало хто з форумчан працює,програма специфічна,до останнього сопротівлялася,не хтіла стороннього і своє не віддавала,але згоден,має цікаві фішки.Короче клава ні при чому.

Та в мене NEURON 5 icon, якось зразу присобачились до проги, а тут колєга притащив цей OXYGEN помогти настроїти.... 

А хіба при підключенні міді контроллера там нема варіантів вибору його? Всі дорослі проги мають немаленьку базу знань контролерів. Тим більше, що М-Аудіо досить поширене залізо. При додаванні там просто треба вибрати його зі списку (мало би бути так).

П.С. З Ріпером не працював, але суть в усіх ДАВ майже однакова. Що гугл каже?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти