Василь Іващук | 25 Березня 2015, о 10:06 |
---|---|
Користувач |
У мене Ямаха S700 викоритовую її на халтурах, але міді файли пишу в FL Studio, фонограми також в програмі. Мені здається що все таки при роботі з компом можливостей більше. Моя особиста думка. Дякую. Василь. |
alecsandr | 21 Травня 2015, о 10:01 |
Користувач |
даже не вагайтесь тільки міді клаву та будь який редактор тільки купуйте а не скачуйте з нета то набагато більше можливості
|
Hollow Man | 21 Травня 2015, о 12:03 |
Користувач |
Панове.Кожному,як то кажуть,своє.Комусь достатньо самограйки,комусь крякнутої програми,хтось збирає команду і лабає вживу.Серйозні програми коштують не менше від серйозних самограйок.Усе тупо впирається в бабло.Творити можна на чім завгодно.Головне творити,а не тупо качати.Сам особисто не є прихильником самограйок,тому що можливості у них досить обмежені(розміром портмоне).Тай ні одна самограйка не прозвучить у живій команді,тому їх там і не використовують.Оркестрова група в самограйках причесана,прилизана,скомпресована,зреверована,короче" дохла".Такий собі вилизаний оркестр.Сезон полабав,надоїло,збираєш бабло на крутішу цяцьку,і так далі.З програмами справа простіша,обмеження лише одне-з секвенсором вживу не полабаєш,бо треба попередньо щось записати,потім,звичайно відтворити- так працюють серйозні діджеї.І нарешті третє - відмовитись від пластмаси взагалі. |
Bogdan Nestor | 25 Травня 2015, о 06:43 |
Користувач |
А я думав почнеться срач на рахунок того шо ямхи крутіші за па, а кубейс з протулсом кольоровіший, ніж фл) |
Андрій Струков | 25 Травня 2015, о 23:16 |
Користувач |
Тоді надходе питання, чому,чому якийся KORG чи ROLAND і т.п. коштує таких не малих грошей???? |
Bogdan Nestor | 26 Травня 2015, о 02:13 |
Користувач |
А по вашому Cubase 8, + halion sonic, kontakt, spectrasonics, air instruments коштуэ дешевше? І це я назвав таки лайтовий мінімум. |
Володимир Матвійчук | 26 Травня 2015, о 14:03 |
Модератор |
Андрій Струков, чотири голівудські оркестрові бібліотеки - скрипки, мідь, дерево та перкусія - коштують приблизно 3000$. До них ще треба пару серверів по 32 Гб оперативи з PCI-E SSD дисками (4000$), Cubase (600), Vienna Ensemble Pro (220). 7820 доларів. І то без приміщення, звукової карти, мідіклавіатури, моніторів тощо; ніяких гітар і барабанів. То який там KORG чи ROLAND? |
Андрій Струков | 26 Травня 2015, о 20:57 |
Користувач |
Дякую, питань не має. |
Roman0202 | 31 Травня 2015, о 12:04 |
Користувач |
Ще хороший варіант:Varranger2+міді клава+ketron sd2(можливий інший залізний модуль),і стилі звучать добре і звуків хороших багато. |
Hollow Man | 10 Червня 2015, о 21:25 |
Користувач |
У нашій команді є ше ліпший варіант,але який ?-поки що секрет. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти