Gocan | 19 Березня 2015, о 17:55 |
---|---|
Користувач |
Тема така: встановив я в церкві озвучення, і щоб "звільнити" отцеві руки було обрано радіосистему WMS 40 Mini 2 Vocal/Instrumental Set Dual.Тобто поясний передавач AKG WMS і наголовний мікрофон AKG C555LБаза встановлена на хорах, відстань до священника 20-25 м. Поблема в тому, що є два місця на маршруті руху, ніби своєрідні ями, де регулярно пропадає сигнал. Сам перевіряв, виходив на вулицю, обходив кругом церкви (церква дерев'яна), працювало впевнено. Контакт всюди є, акумулятори живі, обладнання також нове. Розглядав як варіант, що причиною може бути одяг священника, всі золоті нитки можуть працювати як екран. Може хтось стикався з подібним, і як вирішувалося. Буду дуже вдячний за любі поради. |
unclehaphap | 19 Березня 2015, о 18:07 |
Користувач |
Поекспериментувати, змінюючи положення передаючої антени. Замалювати план, де це стається, проаналізувати на предмет наявності екрануючих поверхонь. Можливо, є джерела електромагнітного випромінювання (силові кабелі, лінії електропередач)...
|
Gocan | 19 Березня 2015, о 18:19 |
Користувач |
Дякую за відповідь. Пробував замінити на базі більшу антену - не допомогло. Ще екранувати може позолота на іконостасі, тому що ті дві "ями" в захресті. Чи є якась можливість обійти перешкоди? Чи збільшити потужнісь? |
electromuzik | 29 Квітня 2015, о 03:05 |
Користувач |
Для тамади використовую радіосистему см58 вир. тайвань і в мене в деяких залах була подібна проблема. Тоже думав що антена. В мене вирішене питання так: всього навсього базу підняв на висоту 2 метри і проблем більше не має. |
Hollow Man | 29 Квітня 2015, о 15:18 |
Користувач |
База на хорах,куди вже вище.Може навпаки опустити,щоб наблизити сигнал.А може,холєра,нечистий вмішався?Пам,ятається скрипку Паганіні хтіли в святу воду занурити,аби так людей не заворожувала. |
pete fedyshyn | 29 Квітня 2015, о 16:00 |
Користувач |
в святу воду то ідея, варто спробувати!!! |
Gocan | 29 Квітня 2015, о 21:22 |
Користувач |
нечистий китайський дух |
electromuzik | 30 Квітня 2015, о 01:23 |
Користувач |
Можна спробувати поставити базу в іншому місці.Можливо зліва або справа, або спереду. |
Hollow Man | 2 Травня 2015, о 00:35 |
Користувач |
Можу порекомендувати статтю із сайта"ProSound" там коротко про озвучення церкви:http://prosound.ixbt.com/livesound/nissen.shtml |
electromuzik | 2 Травня 2015, о 13:48 |
Користувач |
Шановні Батяр-бенд"Кавалєрка" одне діло прочитати в інтернеті і відписати а інше виставити і озвучити апаратуру в церкві! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти