prime | 19 Березня 2015, о 20:00 |
---|---|
Користувач |
Прочитав весь мануал,але ніяк не знайду там вирішення питання. Цікавить наступне; 1.Потрібно створити плей лист де буде назва пісні і до кожної з них (пісень) був запрограмований свій банк з войсами,якими можна керувати повзунками. Режим перформасу не підходить, тому що можна запрограмувати тільки 4 звуки,а потрібно більше .
|
unclehaphap | 20 Березня 2015, о 09:33 |
Користувач |
Безпосередньо в сонгу на початку вставити кілька тактів з ексклюзивами, в яких вже буде прописана вся необхідна інфа. |
prime | 20 Березня 2015, о 13:28 |
Користувач |
А можна розписати що за чим натискати і яка послідовність,бо я не зрозумів про що йдеться.Дякую!!!! |
prime | 20 Березня 2015, о 14:10 |
Користувач |
Якщо так як Ви запропонували зробити, чи можна буде грати одночасно декількома голосами,тобто накладати іх один на одний,парувати? |
unclehaphap | 20 Березня 2015, о 14:21 |
Користувач |
Я не є власником, зразу не можу відповісти, мушу приготуватися. Те, що вам треба, реалізовано, але потребує покупки iPad: http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/emi/english/synth/set_list_organizer_en_om.pdf |
Yulianovich | 20 Березня 2015, о 14:56 |
Користувач |
До кожної пісні створюєте кілька перфомансів і під час виконання пільки їх і перемикаєте. ТС, ви не чітко пояснили проблему, я так нічого і не допетрав. Без образи але це мені нагадує пошуки способу "одягання штанів через голову". |
prime | 20 Березня 2015, о 18:27 |
Користувач |
Дякую за варіанти,але це не зовсім те що мені потрібно,тому спробую пояснити більш грунтовніше. Отже маємо пісню,в якій використовуєтся наприклад 8 войсів.На початку пісні використовуються наприклад 3 войси,на приспіві додаються ще три,тобто одночасно має звучати вже 6 голосів і на соло партіі додоються ще два войси,тобто одночасно звучить вісім голосів. Також необхідно,щоб гучність кожного голосу можна було б регулювати слайдером як у перформансах. Ідея моя полягала в тому,щоб зробити щось типу перформансів,до кожного такого перформансу прописати войси які бутуть використовуватись для іі виконання і зробити з того плей лист в алфавітному порядку. Така ідея може бути реалізована,знаю точно,що може бути назначено до 16 доріжок і 5 сцен,звуки кожноі доріжки включаются кнопкою або слайдером. Знаю що робится в режимі сонгу,але колупався там-поки не виходить) |
Yulianovich | 20 Березня 2015, о 19:13 |
Користувач |
prime, в вас скільки рук? Чи ви граєте в 4-6 рук на тому Мотіві? Для початку скажіть як використовується синтезатор, а то геть не зрозуміло. Який склад команди, яка музика? |
unclehaphap | 20 Березня 2015, о 19:37 |
Користувач |
У режимі Mixing можна задіяти до 16 партій/голосів. Пробуйте там. |
prime | 20 Березня 2015, о 20:42 |
Користувач |
Граємо ми в складі;барабани,бас,гітара,клавіші.Репертуар-поп,рок,денс та інше. Просто буває так,що потрібно в одному творі використовувати ліди,педи,арпеджіатор-ліва рука,а права- родес,хомонд,брас секція,сакс секція,ефекти різні. Комбінацї насравді можуть бути різні,і реально це все заграти. Про режим міксу знаю також,тільки спочатку робится нби в сонгах,потім переводится в мікс і вуаля-готово. Тільки я пробував це робити,але поки не виходить,тому і цікавлюсь тим питанням тут-може хтось і підкаже конкретно як це робится. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти