DJ | 7 Квітня 2015, о 08:45 |
---|---|
Користувач |
В усіх напевно в тому році меньши заказів ніж за всі остані роки і чи є у вас вони взагалі? |
Юрко (DJ ... | 7 Квітня 2015, о 09:26 |
Користувач |
А куди вони дінуться? Чи люди залітати перестали? |
vasaSHALEVA | 7 Квітня 2015, о 13:02 |
Користувач |
Я думаю з заказми буде важко, особливо тим хто їздить на виїзди. "Чи люди залітати перестали?" )) Я думаю що не перестали, але нам цього року одне весілля злетіло(Люди прикинули ціну за ресторан, музику і все інше і вирішили зробити невелику забаву). Я думаю люди перейдуть на компактний варіант весілль, в принципі так як і музиканти зробили в колектвах. |
Юрко (DJ ... | 7 Квітня 2015, о 13:31 |
Користувач |
Скажу так - ми виїзні музиканти, і поки не жалуємся. Наразі навіть краща ситуація ніж минулого року. Склад колективу - 5 учасників. |
vasaSHALEVA | 7 Квітня 2015, о 15:11 |
Користувач |
Круто! |
Віталік Вус | 7 Квітня 2015, о 19:14 |
Користувач |
Помічаю тенденцію зменшення кількості замовлень.Для прикладу:від Великодня і до Петрівки тільки 5 весіль і 2 випускних. |
Вячеслав Нашемпа | 7 Квітня 2015, о 20:37 |
Користувач |
Сезон буде тяжкий,але думаю що всі ми перетерпимо,що б лиш не було війни. |
sonar | 7 Квітня 2015, о 20:55 |
Користувач |
В нашій канторі замовлень цього року поменшало в рази.
|
"стара хата" | 7 Квітня 2015, о 20:58 |
Користувач |
активний сезон весіль 2015 вже давно розпочав (ще у січні на Василія в середу) Сезон обіцяє бути доволі плідним, так як зо 2 десятки замовлень прийняли. Правда винагорода за працю хоч і підвищилась у гривневому вимірі, це зовсім не ті заробітки що минулоріч.Не виключаю збільшення числа відмов через кризу, долар, АТО, еміграцію. |
Іван Приймачек | 9 Квітня 2015, о 02:54 |
Користувач |
Тенденції до спаду не бачу.Трохи люди ціну шукають.В нас з дружиною вже понад двадцять весіль взято.І весіль 15 пішло,тому що хочуть ціну як в тому році. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти