pete fedyshyn | 25 Квітня 2015, о 19:10 |
---|---|
Користувач |
Панове фахівці! Порадьте звукову карту USB. Призначення - в основному слухати музику. Колонки маю хороші (ADAM A7), тому карту треба нормальну. Обовязкова умова - міді порти (для редагування клавішних). Бюджет в рамках розумного (до 300 баків) |
Yulianovich | 25 Квітня 2015, о 22:37 |
Користувач |
pete, зроби "тест-драйв" самостійно. Позич кілька карт, та порівняй. Під адами по рекомендації з форуму... несерйозно. Тільки слухати. |
pete fedyshyn | 25 Квітня 2015, о 22:48 |
Користувач |
Я не очікую готового рішення, хоча б окреслити напрямок, що варто розглядати. |
Hollow Man | 26 Квітня 2015, о 01:10 |
Користувач |
Roland Quad capture звичайно.Але мені взагалі дивно-нахира студійні монітори лише для слухання музики.?По-моєму те саме шо Корг Оазис для лаби в кабаку. |
pete fedyshyn | 26 Квітня 2015, о 08:56 |
Користувач |
Roland Quad capture звичайно І що так безальтернативно? Хто може щось сказати про таку Alva nanoface ? (вигляд подобається, на RME babyface подібна) мені взагалі дивно-нахира студійні монітори лише для слухання музики .....а життя взагалі складніше , ніж здається.... |
Юрко (DJ ... | 26 Квітня 2015, о 19:04 |
Користувач |
Можна звернути увагу на Motu, Presonus або на той же RME. Але як на мене слухати музику на Адамах - що різати хліб бензопилою... |
pete fedyshyn | 26 Квітня 2015, о 19:23 |
Користувач |
Але як на мене слухати музику на Адамах - що різати хліб бензопилою А чому? Чому створювати музику треба хорошу акустику, а її слухати не треба на хорошій акустиці? Можна звернути увагу на Motu, Presonus або на той же RME Виробників я знаю, підкажіть моделі. |
Hollow Man | 26 Квітня 2015, о 23:57 |
Користувач |
Зразу видно,що прикалуєшся.А з Юрком згоден,якщо ти страшний меломан,то за таку саму вартість,що вивалив за Адами можна було б купити Хай-фай систему Ямаха,чи Денон,і слухати собі на здоров,я.Любий менш-більш грамотний звукач підтвердить,що студійні моніки спеціально заточені для зведення фонограм,а не для домашнього прослуховування,бо занадто точні,а на рахунок звуковухи,то теж не рахую тебе за .........( не хочу казати), лізеш в Гугл,і дай боже щастя,було б бабло.Карт продається,шо гною,інформації ще більше.За 300 бакинських топову не купиш,а середнього класу-шо ?релігія не дозволяє? |
Юрко (DJ ... | 27 Квітня 2015, о 08:50 |
Користувач |
Наприклад пораджу Пресонус Firestudio або Audiobox1818VSL. Їх чув, грамотні апарати... З RME знайомий через Fireface 800, теж апарат вартісний, тільки в нього є два недоліки - він гріється шовар"ят і дорогий як холєра... З Моту пораджу Травелер МК2 або МК3 |
pete fedyshyn | 27 Квітня 2015, о 11:57 |
Користувач |
Зразу видно,що прикалуєшся. А в чому прикол? якщо ти страшний меломан Я зовсім не страшний :) а не для домашнього прослуховування,бо занадто точні Хіба то зле? а середнього класу-шо ?релігія не дозволяє? Колонки і карта повинні бути одного рівня, принаймні карта має бути не гірша, а в Гуглі вони всі класні..... Дякую за варіанти....
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти