Stas007 | 27 Квітня 2015, о 12:23 |
---|---|
Користувач |
Roland UA 25, я думаю при такому бюджеті до 300 дол буде самий логічний вибір. За 100-150 дол є об"яви продаж... |
unclehaphap | 27 Квітня 2015, о 13:01 |
Користувач |
Apogee Duet, але тільки під Mac. |
Юрко (DJ ... | 27 Квітня 2015, о 13:20 |
Користувач |
Дякую, поржав)) |
pete fedyshyn | 27 Квітня 2015, о 16:35 |
Користувач |
Скажіть мені я теж поржу.... то я гумору не оцінив.... |
Юрко (DJ ... | 27 Квітня 2015, о 17:17 |
Користувач |
Roland, а точніше EDIROL UA 25 - карта початкового рівня, яка годиться хіба на весіллі перетиснуті мп3-шки ганяти, але аж ніяк не з Адамами звучати. В нас в студії така є, і на перших порах ми з нею навіть пробували працювати. Ніж вбудована карта компа вона краща, але не більше... Тим більше, що в ній досить примітивне залізо, яке працює максимум до Вінди 7 (хоча на сайті виробнику дрова і до 8-ки є, на вісімці вона не стартувала), максимальна частота - 48... ІМХО до 300 баксів можна взяти на порядки кращий девайс, а оцінювати її як логічний вибір, це по-моєму реально смішно. |
Stas007 | 27 Квітня 2015, о 21:18 |
Користувач |
Це серйозні агрументи про весілля, про залізо, про 8-ку, про частоту 48. Дякую теж мене повеселили )). Читайте уважно прохання автора теми про бюджет і мету використання, а не радьте йому девайси по 800 баксів, ваше зрівняння в студії тут нідочого, це не запис. |
Петро Клименко | 27 Квітня 2015, о 22:34 |
Користувач |
Roland UA 55 - і музику можна якісно послухати (до 192 кГц) і для студійної роботи є все необхідне - міді, якісні попередні підсилювачі, динамічна обробка... Сам думаю таку придбати для нестаціонарних робіт (маю ще Lynx L22). |
Юрко (DJ ... | 28 Квітня 2015, о 08:17 |
Користувач |
Я просто не став нічого вигадувати, а згрубшого пояснив, що то карта для початківців. А ТС хоче карту, мінімум середнього рівня... І карти по 800 баксів в нас коштують, а хто тепер в нас щось купує з заліза? Всі адекватні люди тягають апарат з закордону, а там на порядки дешевше... Це раз. По-друге, ви знаєте Адами А7? Як на вашу думку, вони мають звучати? Чи ви думаєте, якщо дорогі монітори, то вони приховають недоліки дешевих ЦАПів?
Проти даного девайсу нічого не маю проти, навпаки, в даній ситуації, це було би адекватне рішення. |
pete fedyshyn | 28 Квітня 2015, о 08:30 |
Користувач |
То що вважаєте, що Roland UA 55 буде нормальним вибором відповідним до акустики? |
Юрко (DJ ... | 28 Квітня 2015, о 09:22 |
Користувач |
ТС, помітьте, я не сказав відповідним, а саме адекватним в даному ціновому діапазоні. Вкладаємся в 300 баксів? - ТАК; ЦАП високої якості = 24 біт 96кГц (не ТОП звичайно, але і не примітив)? - ТАК; Динамічна обробка присутня? - ТАК... Отже вирішувати вам.
П.С. Сам працюю на Моту 2408 (24 біта 48 кГЦ), хоча як альтернативу я би взяв і даний QuadCapture... Правда і моніторчики в мене попроще будуть... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти