Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » ревер Lexicon ALEX
ревер Lexicon ALEX

У кого какие отзывы...Есть мысль купить такой)

Бюджений прилад, нічого визначного. Навіть "за недорого" не вартує. В нас 4 Лекси (MPX-1/500/100 i Alex), тому моя думка базується на практиці використання.

Тогда какой ревер посоветуете?Бюджет до 3000грн

Років 12 тому я працював на ALESIS  MIDI VERB 4  досить хороший і практичний ревер.Налічує 127 заводських пресетів і стільки ж що можна самому прописати.І якщо є клепки в голові то прописується дуже досконало.

alesis midiverb 2  з мідівербів найкращий по звуку, маю такий. Це прилад "поважного віку", але звучати гірше не став. З сучасних апаратів за такі гроші нічого пристойного не буде.

Кращий той ALESIS на якому хто вміє краще прописати.

ПС. Стандартні пресети в  ALESIS, це як в синтезатора Yamaha стандартні стилі, вроді багато та нічого толкового. 

Тогда какой ревер посоветуете?Бюджет до 3000грн

Звісно можна радити "докласти грошей"))). В 3000грн. поміщаєтесь на TC M-300/350 (якщо добре пошукаєте), або MPX-100 (на львівському OLX-сі здається вчора бачив). Але яка ціна - така якість.

alesis midiverb 2  з мідівербів найкращий по звуку, маю такий.

Підтримую! Порівнював з Midiverb IV (в свій час мали обидва), то четвертий звучить набагато бюджетніше.

Років 12 тому я працював на ALESIS  MIDI VERB 4  досить хороший і практичний ревер

Ключове слово "був"! В мене колєга 25 років тому купляв Midiverb III, який коштував як "Москвич". Хто тоді слухав, то "пісяв кип'ятком". Але це було 25 років тому.

.І якщо є клепки в голові то прописується дуже досконало.

Якщо прилад, чи синтезатор немає звуку, то жодне редагування параметрів не допоможе. Це все казочки для "піонерів".

М350 за 3000грн. будет нормально?

М350 за 3000грн. будет нормально?

Цілком. Нормальна робоча конячка. Кращий за вбудовані обробки бюджетних мікшерів. Має дві машини. (хол + ділей). В Алексі можна вибрати хіба один ефект.

MPX 100 не заменит его ?Ведь в нем тоже есть 2обработки...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти