Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Процесор ефектів TC Electronic M-ONE
Процесор ефектів TC Electronic M-ONE

Шановні колеги музиканти,які є власниками даного процесора ефектів! Звертаюсь до Вас з великим проханням прописати даний ревер під халтуру,  але потрібно терміново за оплату. Хто це зможе професійно зробити, я не обіджу. 067-135-01-49.  

проханням прописати даний ревер під халтуру,

В який спосіб? Звідки відомо де буде використовуватися ревербератор, в якому приміщенні, які звукові смаки користувача? В приладі закладені фабрично різні варіанти емуляції різних об'ємів. Їх відтворення в кожному випадку є інше. Тобто один і той самий пресет в різних залах і на відкритому повітрі звучить по-іншому. Для того і є редагування параметрів і характеристик. Фірма-виробник створює універсальні пресети професійними саунд-дизайнерами. Але є наші доморощені "специ", які для підняття власного реноме в очах недалеких користувачів щось там "створюють" і "прописують". Для зміни параметрів заводських пресетів потрібне розуміння елементарних основ акустики і знання значень параметрів приладу. Переважно це відсутнє. Жоден професійний звукач не "пропише" заздалегідь прилад обробки, бо це нісенітниця і маразм. Для цього люди і сидять за мікшерним пультом і реком обробки щоб створити відповідну картину звуку і міксу в реальному часі.

я не обіджу.

Маєте зайві гроші, то переведіть на АТО, хоч користь буде.

п. Ігоре! Ревер переважно буде використовуватися у залах. А прописаску я хочу таку, як усі музиканти прописують собі на весілля. На даний час я працюю в одному кафе, де бетонне приміщення і дуже важко працювати. Ігоре може Ви це зможете зробити, або знаєте хто це зможе зробити. Дякую  

Бетонний зал сам по собі прекрасний ревербератор...

Я зрозумів. Пішли підколки, а допомоги ніякої. Дякую Вам.

Та навпаки, все серйозно, бетонний зал аж занадто ревербератор, а в чудодійні прописки не вірте, це міф!

Я зрозумів. Пішли підколки,

Не виглядає що зрозуміли.

працюю в одному кафе, де бетонне приміщення і дуже важко працювати.

Починати порібно з ліквідації паразитний резонансних частот, за допомогою орталного парамеричного еквалізера.

Для початку варто відповісти на запитання: "Навіщо мені ревер?". Це не підколка, це допоможе у підході. Підглядати в інтернеті не варто, там готової відповіді нема...

Yulianovich пошту подивився

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти