Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » РА-600 не читає тембра.
РА-600 не читає тембра.

Доброго дня шановні колеги, з'явилась так проблемка, мій колега має у своєму РА-600 тембра Soprano Vox, скинув їх мені у мій РА-600 але він їх не читає чомусь, перешарив усі настройки не йдуть і все, може хто знає у чому річь

а як вони не йдуть, не загружаються, чи не звучать?

Подивіться чи сам звук в юзері звучить

і як сам звук зроблений, якщо з семпла можливо вам не скинули самого семпла.

Закачую їх у юзер, корг їх бачить але тембр не звучить, звучить звук більш нагадує якесь клацання.

швидше за все що нема одного тона генератора, основного семпла, це можна подивитися sound idit  /  menu  /  osc besic 

дальше,  на сторінці osc besic з права маленькі кружечки то відображаються тони генератори (кількість наложування звуків слой на слой) ви їх всі передивіться 

нажимаючи на один із них по очереді, а в лівому верхньому куті дісплея відображається ROM чи RAM . якщо RAM то це звук з семпла який відображається під ним.

швидш за все оце клацання це ви чуєте це є один з слоїв тон генератора, а так званого Soprano Vox основного слоя мульти семпла вам не скинули.

Дякую Л-К  спробуєм.

Андрій, подивися скільки важить тембр. Якщо пару кілобайт, то тобі скинули тільки самі настройки тембру - без семпла. Якщо пару мегабайт, то загружаєш неправильно.

Чи можна поміняти заставку загрузки у Корга па 600?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти