Андрій Струков | 12 Травня 2015, о 21:20 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня шановні колеги, з'явилась так проблемка, мій колега має у своєму РА-600 тембра Soprano Vox, скинув їх мені у мій РА-600 але він їх не читає чомусь, перешарив усі настройки не йдуть і все, може хто знає у чому річь |
l77l | 12 Травня 2015, о 22:02 |
Користувач |
а як вони не йдуть, не загружаються, чи не звучать? Подивіться чи сам звук в юзері звучить і як сам звук зроблений, якщо з семпла можливо вам не скинули самого семпла. |
Андрій Струков | 12 Травня 2015, о 22:24 |
Користувач |
Закачую їх у юзер, корг їх бачить але тембр не звучить, звучить звук більш нагадує якесь клацання. |
l77l | 13 Травня 2015, о 06:50 |
Користувач |
швидше за все що нема одного тона генератора, основного семпла, це можна подивитися sound idit / menu / osc besic дальше, на сторінці osc besic з права маленькі кружечки то відображаються тони генератори (кількість наложування звуків слой на слой) ви їх всі передивіться нажимаючи на один із них по очереді, а в лівому верхньому куті дісплея відображається ROM чи RAM . якщо RAM то це звук з семпла який відображається під ним. швидш за все оце клацання це ви чуєте це є один з слоїв тон генератора, а так званого Soprano Vox основного слоя мульти семпла вам не скинули. |
Андрій Струков | 13 Травня 2015, о 22:30 |
Користувач |
Дякую Л-К спробуєм. |
Володимир Боршош | 15 Травня 2015, о 19:06 |
Користувач |
Андрій, подивися скільки важить тембр. Якщо пару кілобайт, то тобі скинули тільки самі настройки тембру - без семпла. Якщо пару мегабайт, то загружаєш неправильно.
|
NICOLAS | 1 Листопада 2015, о 01:24 |
Користувач |
Чи можна поміняти заставку загрузки у Корга па 600? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти