Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи впливає 3G на роботу радіосистем
Чи впливає 3G на роботу радіосистем

Доброго Всім Здоров’я, та заробітків!!! Можливо хтось з форумчан, розуміється, чи має  інформацію і  може з прогнозувати, ( на майбутнє), чи повпливає  «модний 3G» зв'язок на роботу  лабушних радіосистем , як дорогих   так і «недуже»? Може вже є міста де вже працює мобільний  3G. Цікавить  чи є негативний  вплив на роботу радіоміків?  Тема створена не для  « трільки», по флудити можна лиш по темі. Чому запитую – бо прочитав інформацію http://svit-cdma.ucoz.ua/index/0-9  і зразу дурне в голову полізло. Або спростуйте, або аргументуйте – бо Google мовчить….

P.S Посилання на статтю не реклама і не антиреклама – просто там наведені деякі факти по задіяних радіо частотах в мобільній мережі

Не знаю як на "радюхи" впливають оператори-CDMA, а от коли я користувався на озвучці нетом від ТриМоб через простенький ZTE-100 (в тому місці крім ТриМоб-а просто не було іншого хорошого покриття тому я і взяв їхній невеликий пакет), так я вам скажу, що ніякої шкоди при роботі радіоміків я не побачив, до речі я тоді чомусь навіть і не задумувався над тим питанням та впевнений що якби були якісь суттєва шкода то я би звернув увагу, воно б якось вилізло б, особливо при великій мощі, а так майже 1000 чол. побавились собі без малейшого геморра. До речі  радіосистеми на сцені 8 штук були різні: від Сенхайзера з Бетою і АКГ до СаунКінга. І нічо все гуд... 

Пом!тив шуми на г!тар! Зпроц

ZZ2000 Привіт!!!  Добре Є!!! Все зрозуміло. Дякую за обширний перелік  "...від Сенхайзера з Бетою і АКГ до СаунКінга" і зняття страху перед бездротовим під"єднанням і світовою паутиною.

yuralabgitara5Пом!тив шуми на г!тар! Зпроц  ... Розшифруйте будь ласка... Гітара має бездротове підкючення??? опишіть більше проблему.

"... за обширний перелік ..."

Ага, МЕГАзбір!!! Та "дарованому коню в зуби не заглядають" - що поставили, то я тим і рулив, куди діватись. Добре хоч всі міки були UHF-шні. Хоча ні, було одне забойне дрантя "а-ля Шур Артист SH-200" з діапазоном VHF - поразило наповал  щось там за 250-300грн\шт ну головка там ясно шо дрек повний, але мене вбив приймач і расход батарей. Не повіриш, з 15.00 до 22.00 жодного провалу по прийому і всьо на одній GP кроні , ото "залізяка"...звер...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти