pivovody | 16 Червня 2015, о 18:35 |
---|---|
Користувач |
Вже намучався трішки))) Підскажіть, як її, psr2000, використати як міді клаву, ну для сонара 2 наприклад..Не йде, зараза така, фонить, гарчить фоновими звуками, не бачить акорди гітари на сонарі, вірніше бачить але плутає їх.. (Сонар 2, аудио карта зовнішня(нова), порти міді виход-вход та usb, а от 2000-ка не хоче працювати з ними), хоча проста клава міді працює, шкода продавати, граю часом живе, але і використати треба як міді клаву..)) Допоможіть іі налаштувати, дуже прошу!?? |
unclehaphap | 16 Червня 2015, о 18:52 |
Користувач |
Що заважає скрутити волюм на нуль?
Напишіть, як саме ви з'єднуєте (зі всіма деталями)... |
pivovody | 16 Червня 2015, о 19:11 |
Користувач |
Для прикладу. Є такий плагин Virtual guitarist, для запису можна на клаві просто нажати потрібний аккорд і записати. У мого друга на його клаві все працює, акорди прописує як є, а моя плутає все, не "хоче читати", починає зависати звук як нажати на клаву.. Проставлено в WIn 7 все так як треба, з клавою все працює як треба. але тут саму ямаху треба налаштувати, я так думаю..Налаштувань на компі дуже багато, мені потрібно навчитись ямаху ПРАВИЛЬНО налаштувати до компа. Маю - міді вхід вихід та USB, иоже це шнур китайський барахлить так? |
unclehaphap | 16 Червня 2015, о 19:25 |
Користувач |
1. Китайські шнури в кращому випадку - лотерея, в гіршому - зло. Перевірено собою не раз. 2. Наступним кроком перевірте, як передаються міді-сигнали з ямахи в комп. Необхідно скачати і встановити міді-монітор. Рекомендується http://www.midiox.com/ Можливо, в ямасі активований однопальцевий single fingered режим розпізнавання акордів. 3. В системних налаштуваннях ямахи перевірити всі налаштування міді. Наскільки пригадую, там є готові шаблони для певних способів використання. |
pivovody | 17 Червня 2015, о 19:42 |
Користувач |
Дякую та соррі що зразу не відповів.. Буду пробовати все.. Ях щось знайду та виправлю-все напишу! (Мало часу і сидіти важко біла апаратів, бо нога в гіпсу)))) P.S. Порадьте де можна купити ЯКІСНІ шнури midi (out-in + usb)! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти