Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Сабвуфера на динамиках MAG 1560
Сабвуфера на динамиках MAG 1560

Кто знает по скольку они ватт?Читал на форумах что они по 800Вт.Тогда каким усилитем их качать.Динамики 4х омные

Почему нет звука?Мастеровые субы с динамиком magnet M1560 и усилитель Stabo1200 (Всё по 600Вт 4Ом).Рядом с субами низ немного есть ,а метров за 3-4низа почти не слышно...

не будет  с этим усилителем низа никогда,для раскачки суба нужет усилок дающий 1кВт *4 ом -в широкой полосе , а не 600 ват на 1кГц

Коли звук пропадає за 3-4 метри по низах це свідчить що неправильно зроблені акустичні ящики і має місце ефект акустичного короткого замикання.

Мастеровые субы с динамиком magnet M1560 и усилитель Stabo1200 (Всё по 600Вт 4Ом)

В якому діапазоні ви їх використовуєте?

у мене суби на 1881 МАГах і усілок парк V1800 ,колонки по 800 ват при 4 омах,і усілок 900 при 4 омах,і  чесно кажучи його не хватає для цих динаміків,потрібно 2400,а що до ящиків думаю що недурно їх продали,за 25 років по весіллях кращого низа як з обраток (робили в Христинівці) я не чув.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти