Korg12345 | 25 Червня 2015, о 21:51 |
---|---|
Користувач |
що з агентством праздник не можна зайти |
misha 94 | 25 Червня 2015, о 22:25 |
Користувач |
Може нас відрубали |
Korg12345 | 25 Червня 2015, о 22:32 |
Користувач |
щоб вони собі щось друге відрубали по самі кокі
|
Oleksandr1958 | 26 Червня 2015, о 14:47 |
Користувач |
Із сайтом ВКМ теж таке було неділі півтори його не було / |
Вадим Тулейбич | 27 Червня 2015, о 11:55 |
Користувач |
Дійсно , не можна зайти. Не сказав би,що хто проти того сайту щось має,але всі з нього живляться,(навіть той,хто базікає тут проти) ,бо самі кльові фанери тільки ТУТ. |
Міша Польський | 28 Червня 2015, о 10:25 |
Користувач |
Ось що мені відписав колега на рахунок Агенства Пр.(він з Алтая ,значить нас Україну не блоканули бо так само і моцкалі не можуть заходити...----( Ребята, за АП не переживайте, хоть я туда и не ходок, но друзья "модеры" сказали, что "Слава-админ" не оплатил во время хостинг...) |
Петро Сеник | 28 Червня 2015, о 14:45 |
Користувач |
|
Міша Польський | 28 Червня 2015, о 18:19 |
Користувач |
Слухай,Петро Сеник не вішай людям лапшу , що ти там через аноним...заходиш?куди ти заходиш ,як що сай закрили тимчасово для всіх , ....ти спочатку подумай і пошурсти в інеті ,що пишуть -білоруси ,тіж моцкалі і.т.п.)що теж неможуть зайти , а тим більш що адмін сайту є теж українець з Чернівців ....не жени страх людям ....Я одно з тобою згідний що треба на цей наш рідний сайт виставляти все найкраще ...і плювати на якісь там москальські! |
ZZ2000 | 28 Червня 2015, о 19:56 |
Користувач |
Петро Сеник, "... Найцікавіше те, що на той сайт я не заливаю нічого доброго, а знаходжу свої мінусовки, які залив сюди - вже там. І підписано - "нєізвєстний аранжировщик" Що ж за свинське відношення до власного ..."В нет залив - водою запив, знаєш... Чого дивуватись, тут беруть туди заливають - там беруть сюди заливають, як то кажуть "вільний доступ"... А якщо вважаєш, що твої "творіння" такі вже мега-ексклюзивні і достойні чогось більшого ніж вільного доступу - кодуй, і вже код тоді за бабки... Якось так... |
Петро Сеник | 28 Червня 2015, о 21:27 |
Користувач |
Шановні....чи...перепрошую - нешановні опоненти. Якийсь Міша, можливо - Польський. Відповім ввічливо. якщо сам ТУПИЙ! Пробач! ))) так буває! ТО не думай що всі мають такий рівень розвитку. Дякую, що прочитав. Наголошую. Сайт працює. ОСЬ ВХІД:
http://mftwk3tuon2hm3znobzgc6tenzuwwltdn5wq.cmle.ru/
Стосовно "моїх творіннь"...Мені особисто хотілося б щоб якість багатьох творів, залитих на цей сайт, відповідала студійним зразкам. Отож сам також намагаюся навчатися і працювати якісніше. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти